slm arkadaslar bi yardmcı olurmusunz ?
slm arkadaslar bi yardmcı olurmusunz ?
benm şuanda sistemde zorunlu dersim yok kredim tamm toplam dönemim 12 yüz yüze egitim tamamlandımı:hayır ama bu sorunu hoca düzelticek 1 aya kadar yalnız yabancı dil 5-6 zorunlu derslere geçermi bu süreçtee ?????
Re: slm arkadaslar bi yardmcı olurmusunz ?
daha ayrıntılı yazarmısın
bu yabancı dil 5-6 ders sçerken gözküyo ama zorunlu derslerde ögrencinin zorunlu dersi yoktur yazıyor yüz yüze egitimide tamamladım ama hala hayır skıntı var hoca halledicek onu 1-2 aya kadar zorunlu derslere girermi bu yabancı dil merek ettigm ?
yabancı dil 5-6 yı bu sene meslek liselerine zorunlu hale getirdiler.evet zorunlu ders kısmında görünmüyo ..çünkü uygulama 211 212 yılında yapıldı. ama onlar senin ortak dersin. onlardan sınava girip geçmen lazım.eğer imamhatip bölümü okuyosan yabancı dil 5 -6 -7-8 zorunlu diğer meslek bölümlerinde sadece 5 ve 6....başarılarnorm01 yazdı:bu yabancı dil 5-6 ders sçerken gözküyo ama zorunlu derslerde ögrencinin zorunlu dersi yoktur yazıyor yüz yüze egitimide tamamladım ama hala hayır skıntı var hoca halledicek onu 1-2 aya kadar zorunlu derslere girermi bu yabancı dil merek ettigm ?
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
muaf olabiliyomuyuz peki
tabiki olabilirsin.çünkü ortak ders onlarda.3 kere sınava girip kalırsan muaf oluyosun .ama buda uzun zamnını alıcak. sen çalışıp geçmeye baknorm01 yazdı:muaf olabiliyomuyuz peki
yok zaaten 2 kere kaldım 1 kez daha kalırsam tamamdır da yani gerek varmıki kayıt yenileyip ona girmeye tüm mezun haklarını taşıyorum yüz yüze egitim tamamlandımı EVET olmasını bekliyorum sadece ? bide girmedigmiz sınavdan muaf olunabiliyormu ?
5ve 6 ingilizce ,ders seçerken, hala ortak ders olarak görünüyosa onları vermek zorundasın. ortak tek dersin olsa bile mezun olamassın.iki kere kaldıysan bi kez daha girip muaf olucan ve mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olucaksın.yüz yüze eğitimini tamamlamış olsan bile ortak tek bi dersin bile kalmaması lazım.giremediğin dersten muaf olamassın. girip kalman lazımki muaf olasın. yoksa sınava girmedi yazar sadece ve ders ortak ders olarak görünmeye devam eder.norm01 yazdı:yok zaaten 2 kere kaldım 1 kez daha kalırsam tamamdır da yani gerek varmıki kayıt yenileyip ona girmeye tüm mezun haklarını taşıyorum yüz yüze egitim tamamlandımı EVET olmasını bekliyorum sadece ? bide girmedigmiz sınavdan muaf olunabiliyormu ?
peki ama bu yıl mezun olanlar sorumlu tutulmadıgını sölüyor sistem.
ders seçerken görünüyosa sorumlu tutulmussun demektir bu.sorumlu olmasaydın ortak ders olarak görünmezdi hala. sen yinede halk eğitim merkezine git bi sor. ama dediğim gibi ders seçme ekranında ortak ders olarak görünüyosa sorumlusundur demektr.
slm ben ek sınav sonucunda mezun oldum fakat suan sayfamı açtığımda öğrenci mezuniyet incelemesinde diyo o yüzde de para yatırıp çıkma belge istiyemiyorum üniversteye
kayıt yaptırıcam ama çıkma belge olmadan olmuyo ne yapıcam ne olur yardım edin

http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=505dönmez yazdı:slm ben ek sınav sonucunda mezun oldum fakat suan sayfamı açtığımda öğrenci mezuniyet incelemesinde diyo o yüzde de para yatırıp çıkma belge istiyemiyorum üniversteye