EK SINAV VE MUAF OLMA YARDIM ACİL
EK SINAV VE MUAF OLMA YARDIM ACİL
23 EYLÜL DE EK SINAV KONULDU BİLİDİĞİ GİBİ BENİM 240 KREDİM VAR İNGLİZCE 3 VE 4 E 2 ŞER KERE GİRDİM 3. KEZ GİRİP MUAF OLDUGUMDA LİSE BİTİYORMU TEK ZORUNLU DERSİM BUNLAR ACIL CEVAP LÜTFENN 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: EK SINAV VE MUAF OLMA YARDIM ACİL
yardımcı olcak yokmu arkadaşlarr
eray yazdı:23 EYLÜL DE EK SINAV KONULDU BİLİDİĞİ GİBİ BENİM 240 KREDİM VAR İNGLİZCE 3 VE 4 E 2 ŞER KERE GİRDİM 3. KEZ GİRİP MUAF OLDUGUMDA LİSE BİTİYORMU TEK ZORUNLU DERSİM BUNLAR ACIL CEVAP LÜTFENN
kardeş tamam ingilizce 3 ve 4 ten 1 kere daha sınava girince muafsın
Ama yukarıdaki tablo biraz kafamı karıştırdı. Oradaki 3 seçmeli ders harici hep geçtin mi ya da diğerlerinden muaf mısın mesela ing 5-6 dan şu an muafmısın. ya da edebiyat tarih den.
Örgünden mi geçmiştin aöl e

kardeş zorunla derslerde sadece ingilizce 3 ve 4 gözüküyor başka bişi yok
kardeş normal liseden atıldım atıldıgım gibi mesleki açık lise başladım:=)
TAmam gözükmüyorsa. Ben yukarıdaki tabloyu inceledim bir çok dersten 2 kez girmişsin. O dersler muaflar arasında mı gözüküyor o zaman

muaf dersler diye bi seçenek yok nerden bakcaz tam olarak 

Bir de şu var. Ben düz lise okudum o yüzden meslek lisesi mezuniyet şartlarını tam bilemiyorum. Sizin yüzyüze eğitim vs.. oluyor kredileriniz de bizden farklı. Şu adreste yazıyor mezuniyetle alakalı birşeyler http://maol.meb.gov.tr/html_files/sinifgec_mez.html

öğrenci sayfana girince orada öğrenci genel bilgilerinin alt tarafında yok mu muaf dersler butonueray yazdı:muaf dersler diye bi seçenek yok nerden bakcaz tam olarak

ordaki şartları doldurdum onlar önemli değil benim için önemli olan 3. kez girdigimde muaf olunca bi sıkıntısız mezun olabiiliyormuyum
Benim bildiğim 3. kez girdiğin zaman muaf olursun. Diğer şartlarında tamamsa mezun olabilirsin