Cikma belgesi eline ulasan var mi??
Cikma belgesi eline ulasan var mi??
Ben dun kargoyla gonderdim ancak sistemde henuz gorunmuyor eline ulasan var mi?
-
- Yardımcı Asistan
Re: Cikma belgesi eline ulasan var mi??
bende dün gönderdim sistemde en son Teslim Edildi - ANKARA(ANKARA KARGO DAĞITIM) 18/09/2012 14:54:27 yazıyor yarında MEB de olur sanırım öyle demişlerdi zaten çarşamba günü alırlar diye.
MEZUN
be çarşamba gonderdım cumartesı geldı
Cumartesi günü basıldı görünüyor çarşamba oldu halen gelen giden yok ptt kargo yaktın beni
diablo hangi kargoyla geri gönderim yapıldı?bende pttkargoyla gnderdım 2.gunun sabahı teslim edildi gozukuo.çıkma belgemin basıldıgınıda sisteme dusmusler acaba bana geri gönderimi hangi kargoyla yapıolar bılıyormusun.senın eline hangi kargoyla ulaştı??yardımcı olursan çok sevinirim.bu konudas başka bılgısı olan arkadaslar varsa yardım etsinler lütfen...
Az önce geldi 1.5 tl verdim postacıya da bildiniz a 4 kagıdına basmışlar göndermişler arkadaşlar darısı size
heralde bu çarşamba ve cumartesi günlerinde bir keramet var
Geri ptt kargo ile geliyor. Benimki ptt kargo ile gelmiş adresteki problemden dolayı evime değil de geri ptt kargoya gitmiş. Orada bir haftadan fazla bekletmişler. Ben de öğrenci sayfamda elimde gözüküyor niye gelmedi diye düşünüyordum ve kaç gün sonra ptt kargoya gittim. Dün geri ankaraya gönderdik dedilersrg-ny yazdı:diablo hangi kargoyla geri gönderim yapıldı?bende pttkargoyla gnderdım 2.gunun sabahı teslim edildi gozukuo.çıkma belgemin basıldıgınıda sisteme dusmusler acaba bana geri gönderimi hangi kargoyla yapıolar bılıyormusun.senın eline hangi kargoyla ulaştı??yardımcı olursan çok sevinirim.bu konudas başka bılgısı olan arkadaslar varsa yardım etsinler lütfen...

TEŞEKKUR EDERİM KRİPTON ÇOK YARDIMCI OLDUN:)dikkatli olöakta fayda var!