12 sınıf staj hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
noxx

12 sınıf staj hakkında

Mesaj gönderen noxx » 19 Eyl 2012, 06:25

merhaba 12 sınıf stajı için bugün okula gidip 50tl bayılıp staj dosyasını aldım adam ssk varmı dedi var dedim sadece defteri imzalayıp bana verdi sanırım ssk olmayanlar için birde sözleşme veriyorlarmış ben anlamadım şimdi bu dosya dönem bitene kadar bendemi kalacak..

35musa35

Re: 12 sınıf staj hakkında

Mesaj gönderen 35musa35 » 19 Eyl 2012, 22:15

kardes ben de gecen sene yaptım stakı o staj dosyasını stajda gördügün konuları yazacaksın ben elektrik elketronik okudum stajda pek bisey yapmadık ama ben interntten buldum biseyler deftere yazdım ilk donem bitecegi zaman isterler defteri sende staj yaptıgın yerlere defterdeki konuların altına kac puan verdiklerini yazıp imzalayıp gönderckler okula

krasic

Mesaj gönderen krasic » 20 Eyl 2012, 02:52

Bende 50tl bayıldım hocam defteri aldım :D staj yerini bulucam bakalım nasıl olucak inş hayırlısı olur hepimiz için :)

noxx

Mesaj gönderen noxx » 20 Eyl 2012, 08:01

peki neresini imzalayıp gönderiyorlar..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Eyl 2012, 17:36

Staj dosyasını ve defterini dolduracaksınız. Sonra staj yapacağınız işletmenin patronu imza ve kaşe vuracak ve bölüm şefinize götüreceksiniz. Belgeyi alıyor mu unuttum. Ama staj defteri sizde kalıyor ve her hafta işletmede yaptığınız faaliyetleri
projeleri vs.. o deftere yazıyorsunuz, her sayfanın altını teker teker işletmeci imzalıyor, kaşe basıyor. Dönem sonu o defteri bölüme teslim ediyorsunuz ve beceri sınavına giriyorsunuz.

Genelde herkes dönem sonu internetten bulduğu staj dosyası doldurma örnekleriyle defteri doldurur, pek önemli değil yani... :mrgreen:

Staj defteri 30 TL idi bizim zamanımızda, zam (pardon güncelleme) gelmiş sanırım (!)...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 20 Eyl 2012, 18:41

he güncelliyorlar sanırım :::::::::::::::::::)) birde devam çizelgesi var bu nedir buraya saatlerimi yazıyoruz..

krasic.

Mesaj gönderen krasic. » 20 Eyl 2012, 19:10

EmrahK sizde olmasanız kimse sorulara cevap vermicek hakikaten teşekkürler :)

noxx

Mesaj gönderen noxx » 21 Eyl 2012, 06:50

bu staj işi sanırım açık öğretimde biraz farklı..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön