arakdaslar ben mesleki acık lise elektrik elekronik bölümünde yüz yüze egitimimi tamamladım toplamda 229 alanda 138 kredim var.simdi sormak istedgim toplam kredim 240 olunca mezun olurmuyum. toplam 110 alan 130 olunca biter diyo arkadaslar ama bide size sormak istedim.
genel kültür sınavlarından 88 kredi toplamısım
yüzyüze egitmde de 138 kredi aldım
benim mezun olmam için genel kültür den 110 kredi mi toplamam lazım yoksa hem alan hemde genel kültürdeki kredilermin toplamı 240 ve üstümü olamsı gerekiyo
mezun olmak için kredim yetiyormu
Re: mezun olmak için kredim yetiyormu
olmaz ders sececeksin kolay secmelilerden sec bitir
daha ayrıntılı bi cvp verecek yok mu bu kaç gündür bekliyorum ya
Arkadaşım ben meslek liseli değilim bu konunun ayrıntısını bilmiyorum maalesef. emrahk arkadaşımız meslek liseli ve bu konuda en iyi cevabı o verecektir sana.

Şimdi mezun olmak için iki şartın var; kültür kredin 110 olacak ve zorunlu dersler kısmında hiçbir ders kalmayacak. Böylece mezun olmak için gereken 240 krediyi fazlasıyla tamamlarsın. Ama 240 kredi mezun olmaya yetmez dediğim gibi bu iki şartın uyarsa mezun olursun...35musa35 yazdı:arakdaslar ben mesleki acık lise elektrik elekronik bölümünde yüz yüze egitimimi tamamladım toplamda 229 alanda 138 kredim var.simdi sormak istedgim toplam kredim 240 olunca mezun olurmuyum. toplam 110 alan 130 olunca biter diyo arkadaslar ama bide size sormak istedim.
genel kültür sınavlarından 88 kredi toplamısım
yüzyüze egitmde de 138 kredi aldım
benim mezun olmam için genel kültür den 110 kredi mi toplamam lazım yoksa hem alan hemde genel kültürdeki kredilermin toplamı 240 ve üstümü olamsı gerekiyo
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk