slm.benim kardeşim lise 2. sınıfa geçti.bazı kişisel nedenle
slm.benim kardeşim lise 2. sınıfa geçti.bazı kişisel nedenle
slm.benim kardeşim lise 2. sınıfa geçti.bazı kişisel nedenlerden dolayı açıktan okumak istiyor.1995 doğumlu.kayıt yapıldığında lise 2. sınıftan mı devam edecek ve liseyi kaç yılda bitirecek.cvp verirseniz sevinirim.tşkler
Re: slm.benim kardeşim lise 2. sınıfa geçti.bazı kişisel ned
sınıf yok dönem var 3. dönemden başlarsın
-
- Doktor
açık liseye kayıt olduğunda devam ettiği lise okuduğu kadar bir puan veriyor o kredisinin başlangıcı olur sonrası 192 krediye ulaşmak 102 kredi ve üstü verirse martta ygs sınavına hak kazanırr bilginize ...liseler 4 yıllık ama açık lisede 8 dönemde mezun olunabiliyor bu da 2,5 yıl oluyor ...mesala ben 8 dönemimde Allah izin verirse mezunum 

tşk msj için
tşk msj için biraz olsun rahatladım.bırakmasını istemedim ama o artık kararını verdi hayırlısı inş doğru karar vermiş olur
Hiç telaş etme benim de kardeşim lise 2 den sonra açık liseye geçmişti şu an örgün üniversitede okuyor. İyi çalışırsa normal liselerle aynı haklara sahip. Hatta açık lisenin de kendine göre avantajları var.

aynen benimde kardeşimde aynı sıkıntı oldu hatta benim burada olma sebebim bu
benim kardeşimde bu yıl mezun oldu şimdi istanbul üniversitesi iktisatı kazandı. umarım bundan sonra daha iyi olur hepsi için. çok üzülüyorsun belki ama önemli olan sağlığı psikolojisi. hayırlı olsun

aslında olay sadece önemli olan öğrencinin temeli benim kardeşim hiç çalışmadan bu bölümü kazandı.