Yardım..
Yardım..
Merhabalar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben açık lisede alanlı bölümde okuyordum. Fakat bu dönem kayıt yenileme yaptırdıgımda alanım (Alan Yok) olarak değiştirilmiş. Bunun nedeni nedir ? Artık bütün öğrenciler için mi geçerli yoksa bir yanlışlık mı yapıldı ?
Yardım ederseniz sevinirim.
Yardım ederseniz sevinirim.
Re: Yardım..
evet kardeşim herkes için bu böyle bende de aynısı oldu detaylı bilgi almak istersen 147'yi arayabilirsin.
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Aradım ama 8 ve üzeri dönemi olanlar için yapıldı dendi. Haksızlık ama. 39 kredim kalmıştı mezun olabilmek için fakat şimdi zorunlu derlere ingilizcenin serileri eklendi :/ bnlardan da geçmek zorundasın denildi. Böyle bir saçmalık olamaz
Hemde baya kötü oldu.. Mezunluga gıdım kala atılan bir kazık resmen öğrencilere.
siz kaydı yenileyip ders seçtiniz mi
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
aynennn ama yapcak bişey yok anlaşılan o dersleride geçmek zorundayız en kötüsüde dönem uzarsa bu dersler yüzünden
hayır yapamadım ders secimi. Dahha yeni aradım 147 yi ders secme işlemleri açılmamış henüzghost38 yazdı:siz kaydı yenileyip ders seçtiniz mi
Ben mayısta mezun olcaktım fakat ingilizceler sayesinde uzayacak mezun olmam. Muaf olmak içinde 3 kez sınava girmek gerekiyormus. 6 tane ingilizce var zorunlu nolcak bilmiyorumsümeyyeee yazdı:aynennn ama yapcak bişey yok anlaşılan o dersleride geçmek zorundayız en kötüsüde dönem uzarsa bu dersler yüzünden
gecen dönem açıklaması yapıldı ben 3 sınavda ve yapılan ek sınavda ingilizceleri bitirdim ...
benim dönemim 9 ve alanım hala fen bilimleri olarak gözüküyor.GDilara yazdı:Aradım ama 8 ve üzeri dönemi olanlar için yapıldı dendi. Haksızlık ama. 39 kredim kalmıştı mezun olabilmek için fakat şimdi zorunlu derlere ingilizcenin serileri eklendi :/ bnlardan da geçmek zorundasın denildi. Böyle bir saçmalık olamaz
Ben görmedim açıkcası..noxx yazdı:gecen dönem açıklaması yapıldı ben 3 sınavda ve yapılan ek sınavda ingilizceleri bitirdim ...
Kayıt yenileme yaptırdığın halde mi gözüküyor :/.. Benimde gözüküyordu ama kayıt yenileme yaptırınca Alan yok olarak gözükmeye basladıkkaann yazdı:benim dönemim 9 ve alanım hala fen bilimleri olarak gözüküyor.GDilara yazdı:Aradım ama 8 ve üzeri dönemi olanlar için yapıldı dendi. Haksızlık ama. 39 kredim kalmıştı mezun olabilmek için fakat şimdi zorunlu derlere ingilizcenin serileri eklendi :/ bnlardan da geçmek zorundasın denildi. Böyle bir saçmalık olamaz
aol ve maol sitesine bak göreceksin ing eklenecek diye bugünün işini yarına bırakma..GDilara yazdı:Ben görmedim açıkcası..noxx yazdı:gecen dönem açıklaması yapıldı ben 3 sınavda ve yapılan ek sınavda ingilizceleri bitirdim ...