arkadaslar bugün kayıt yenileyim diye bankaya atmden yatırdım "SINAV ADI:MEB AÇIK LİSE VE MAOL 2" yazıyor doğru mu yatırdım acaba?
birde okula gittiğimde 25 eylül dediler baktım sitesinde öyle birşey yazmıyor yaa
kayıt yenileme
Re: kayıt yenileme
yatırdıgınız ek sınav parası :/ kayıt yenıleme değil diye biliyorum
ben dahil bir kişi daha 'yeni kayıt' adı altında yatırdı. kayıtlar açıldığında gidip deneyeceğiz, eğer bunla olmayacaksa yapmamız gereken işlemleri öğrenip danışırız.
Re: kayıt yenileme acil cvp
ya kayıt yenileme neden yapamıyoruz?? yaptıran varmı aranızda kayıt yenileme.bankadakiler yok sistem görülmüyor yok bilmemne.sinir oldum yaa.hç böyle olmamıştı bugune kadar.rahatlıkla kaydımı yenileyebiliyordum
12 Ekim'e kadar vaktiniz var, sistem yoksa birkaç gün daha bekleyin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
neyse oldu oldu
vakıflarda ve ziraatte olmadı.ama halk bankasına yatırabildim bugun.kaydımı da yeniledim şükür.ama 15'ine kadar ders secimi yapılamıyormuş.ilk dönem ya yeni kayıtlar oluyor diye yoğunluk olmaması için kapalı tutuyorlarmış.neyse farketmez zatn çok vakit var

"SINAV ADI:MEB AÇIK LİSE VE MAOL 2"
ziraat atmden yatırdım ek sınav parası mı bu acaba
ziraat atmden yatırdım ek sınav parası mı bu acaba