ders seçme butonu var ama ders şeçmek için durumuuz uygun deyil diyor
ne zaman seçicem 2 ek sınav derslerini ben
2 ek sınav ders seçme
Re: 2 ek sınav ders seçme
bugün yarın açılır. Genelde böyle oluyo.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Re: 2 ek sınav ders seçme
2. ek sınav için ders seçme işlemleri 18-19-20 Eylül bitti diye biliyorum.. yani 18-19-20 Eylül'de atm lerden para yatırdıktan sonra okuldan kayıt yenileme yapıp o 3 gün içerisinde ders seçilmesi gerekiyordu. Yani ben öyle yaptım..
Şimdi benim sayfamda ben 2. ek sınav için dersimi o 3 gün içerisinde seçtim ve ders seçme butonu kaybolmuştu bende.. Ama yeniden açılmış ve aynı senin dediğin gibi uygun değil yazıyor.. O buton yeni kayıt ve kayıt yenileme yaptıranlar için geçerli diye biliyorum.. Yine de burda benden daha iyi bilenler var onlar yardımcı olurlarsa daha iyi olur..
Şimdi benim sayfamda ben 2. ek sınav için dersimi o 3 gün içerisinde seçtim ve ders seçme butonu kaybolmuştu bende.. Ama yeniden açılmış ve aynı senin dediğin gibi uygun değil yazıyor.. O buton yeni kayıt ve kayıt yenileme yaptıranlar için geçerli diye biliyorum.. Yine de burda benden daha iyi bilenler var onlar yardımcı olurlarsa daha iyi olur..