İngilizce sıkıntısı..

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
nalsen
Acemi

İngilizce sıkıntısı..

Mesaj gönderen nalsen » 25 Eyl 2012, 21:17

Arkadaşlar ortak ders olarak sadece ingilizce dersler kaldı 2-8'e kadar. Çalışmak için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. Bu arada yaş 42, kafa biraz zor alıyor :shock: ne yapmam gerekli...

emrahk
Onursal Üye

Re: İngilizce sıkıntısı..

Mesaj gönderen emrahk » 25 Eyl 2012, 22:33

İngilizce kitaplarından çalışarak olması çok zor. En iyisi internetten canlı ders anlatım videolarını izlemeniz. Ya da kurstan başka çare kalmıyor. Bu siteden ve araştırıp bulacağınız sitelerdne videolar bulabilirsiniz;

http://www.videodershane.com/ingilizce.htm
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 25 Eyl 2012, 22:41

ingilizce 5'e kadar aöl kitapları yeterli oluyor ve geçmiş sınav soruları ve aöl nün online testleri...sınavda tüm sorular hatta birebir bu kitaptan çıkıyor ben özet çıkartıyorum ve türkçe yönlendirmeleri olduğu için ünitelerde neyi öğrendiğimizi çok güzel açıklıyorlar çalışırsan kesinlikle verebilirsin ...

ingilizce 6-7-8 için aynı çalışma sistemi geçerli olmayabilir çünkü kitaplarda tek kelime türkçe yok :( bende bu dönem ing-6 dan gircem sınava bakalım ne olacak...kitaptan çalışmam gereken üniteleri baştan sona türkçeye çeviricem önce sonrada kelime ezberlicem inşallah 5'e kadar gösterdiğim başarı performansım düşmez :)

noxx

Mesaj gönderen noxx » 25 Eyl 2012, 23:27

bence kelime ezbelerle ve çıkmış sorulara bak , özellike 6 ve 7 zor ama gecersin kelime ezberlemen lazım

ebru demirel

Mesaj gönderen ebru demirel » 26 Eyl 2012, 00:59

bende ingilizcelerımı vermıstım ortak dersım 5 tane kalmıstı alan derslerı kalkınca zorunlu dersım 10 a cıkmıs ya nasıliş anlamadım ıngılızde 5-6-7-8 gelmıs eklenmıs yaaaaa nasıl oluyo anlamadım

darkblue

Mesaj gönderen darkblue » 26 Eyl 2012, 01:34

nalsen yazdı:Arkadaşlar ortak ders olarak sadece ingilizce dersler kaldı 2-8'e kadar. Çalışmak için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. Bu arada yaş 42, kafa biraz zor alıyor :shock: ne yapmam gerekli...
geçmişte çıkan soruların hepsini ezberle ve ingilizcelerden 5 al konu kapansın:):)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 26 Eyl 2012, 02:23

Ben ingilizce 6-7-8 e şu şekilde çalıştım:

Ünite başlarındaki uzun metinlerin kelimelerini tek tek sözlükten ve google translate den çevirerek üzerine yazdım. Vaktim yettiği kadar da gerisini tercüme ettim. Sonra bol bol çıkmış soru çözdüm. Çıkmış soruların da tüm kelimelerini üzerine yazdım. Sınava yakın bir iki kere daha gözden geçirdim
Resim

noxx

Mesaj gönderen noxx » 26 Eyl 2012, 08:16

kripton yazdı:Ben ingilizce 6-7-8 e şu şekilde çalıştım:

Ünite başlarındaki uzun metinlerin kelimelerini tek tek sözlükten ve google translate den çevirerek üzerine yazdım. Vaktim yettiği kadar da gerisini tercüme ettim. Sonra bol bol çıkmış soru çözdüm. Çıkmış soruların da tüm kelimelerini üzerine yazdım. Sınava yakın bir iki kere daha gözden geçirdim
doğru çalışma

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön