Ders Seçimi
-
Ders Seçimi
Yeni kayıt yaptım.Ve ilk defa ders seçicem,şimdi ortak dersler almak zorunda olduğum dersler,seçmeli diğer 3 derslerden de herhangi birini seçicem değil mi?Ayrıca belli bir kredi sayısı var mı?
Re: Ders Seçimi
İlk önce ortak derslerini seçebilirsin sonra kalan kredini sevdiğin seçmeli dersleri seçerek tamamlarsın. En fazla 30 kredilik ders seçebiliyorsunuz siz seçin sonuna kadar karşınıza uyarı sayfası direkt çıkar sistemde.
-
- Uzman
ya bende bu yıl acık öğretime ilk kez yazıldım meelskten devam ediyorum lise 4 üm ama benm ders secmeee falan yok nednKGamze yazdı:İlk önce ortak derslerini seçebilirsin sonra kalan kredini sevdiğin seçmeli dersleri seçerek tamamlarsın. En fazla 30 kredilik ders seçebiliyorsunuz siz seçin sonuna kadar karşınıza uyarı sayfası direkt çıkar sistemde.
Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
kayıdını yaptırdınmı sistenmede aktif görünüyorsan seçmeye başlayabilirsinyaseminseda yazdı:ya bende bu yıl acık öğretime ilk kez yazıldım meelskten devam ediyorum lise 4 üm ama benm ders secmeee falan yok nednKGamze yazdı:İlk önce ortak derslerini seçebilirsin sonra kalan kredini sevdiğin seçmeli dersleri seçerek tamamlarsın. En fazla 30 kredilik ders seçebiliyorsunuz siz seçin sonuna kadar karşınıza uyarı sayfası direkt çıkar sistemde.
-
- Uzman
bende sadece öğrenci isşelmleri msjlar bilgi düzenleme kullancı islemleri var baska br sey yok aktiften kast neyy yani okulda bize söylemedi ders sececeqimizi secmesk br sey olurmudarkblue yazdı:kayıdını yaptırdınmı sistenmede aktif görünüyorsan seçmeye başlayabilirsinyaseminseda yazdı:ya bende bu yıl acık öğretime ilk kez yazıldım meelskten devam ediyorum lise 4 üm ama benm ders secmeee falan yok nednKGamze yazdı:İlk önce ortak derslerini seçebilirsin sonra kalan kredini sevdiğin seçmeli dersleri seçerek tamamlarsın. En fazla 30 kredilik ders seçebiliyorsunuz siz seçin sonuna kadar karşınıza uyarı sayfası direkt çıkar sistemde.
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Sanırım ilk kayıt olanların ilk ders seçimi otomatik olarak yapılıyor siz seçemiyorsunuz. Eğer öyle değilse aktif olunca seçebilirsiniz.
Gene bir arayın sorun kayıt olduğunuz halk evine veyahut 147 numaralı telefona.
-
- Uzman
KGamze yazdı:Sanırım ilk kayıt olanların ilk ders seçimi otomatik olarak yapılıyor siz seçemiyorsunuz. Eğer öyle değilse aktif olunca seçebilirsiniz.
tamam cok tsk ederimmmm
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
arkadaşlar ben açık lisede okuyorum ve başkaları gibi sınavlara o kadar emek vermiyorum ve aldığım puanlar tatmin edici niteliktedir bunun sebebi kitap okumak yerine bütün çıkan soruları okuyarak ezberliyorum ve bu yeterli oluyor..matematik geometri hariç....zaten geometri 1,2 matematik 1 kaldı mat2 yi nasıl geçtim ben bile anlamadım:)
darkblue en yüksek notun kaç 

yok arkadaşlar eğer siz ders seçmez iseniz otomatik olarak tanımlanır.kayıt işlemini ne zaman yaptınız eğer bugün ise 1 gün bekletebilirler sürekli takipte kalmak gerekir...yaseminseda yazdı:KGamze yazdı:Sanırım ilk kayıt olanların ilk ders seçimi otomatik olarak yapılıyor siz seçemiyorsunuz. Eğer öyle değilse aktif olunca seçebilirsiniz.
tamam cok tsk ederimmmm
ortalamayı hesapladım geçenlerde 4.26:) en yüksek tabiki 100 hatta ingilizce 4 bile var 100 aldıklarım arasında:)KGamze yazdı:darkblue en yüksek notun kaç
-
- Uzman
yok yaa ne buqünüü gecen salıı günü yaptrdımm benndarkblue yazdı:yok arkadaşlar eğer siz ders seçmez iseniz otomatik olarak tanımlanır.kayıt işlemini ne zaman yaptınız eğer bugün ise 1 gün bekletebilirler sürekli takipte kalmak gerekir...yaseminseda yazdı:KGamze yazdı:Sanırım ilk kayıt olanların ilk ders seçimi otomatik olarak yapılıyor siz seçemiyorsunuz. Eğer öyle değilse aktif olunca seçebilirsiniz.
tamam cok tsk ederimmmm
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Bilemiyorum normalde öyle ama yeni kayıt yaptırdığı için farklı olabilir.
-
- Uzman
hmm anladım peki saqolKGamze yazdı:Bilemiyorum normalde öyle ama yeni kayıt yaptırdığı için farklı olabilir.
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
belkide seçebiliyorsundur dikkatli bak bir tekrar