alanıma geri döndüm ama seçebılecegım ders yokkkk:(

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ebru demirel

alanıma geri döndüm ama seçebılecegım ders yokkkk:(

Mesaj gönderen ebru demirel » 29 Eyl 2012, 16:16

alanıma gerı dondum kredım 180 ortak kredım 75 sayısaldan hıc anlamıyorum ortaklarımdan muaf olsam secmelılerden sececegım ders kalmamıs bıyolojı 5-6-7 kımya 4-5-6-7 fizik 4-5-6-7 kaldı hep konular problem nasıl ypıcam yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffff

emrahk
Onursal Üye

Re: alanıma geri döndüm ama seçebılecegım ders yokkkk:(

Mesaj gönderen emrahk » 29 Eyl 2012, 18:28

Zorunlu dersin kalmamış sanırım. 12 kredin eksik gözüküyor mezuniyetin için. Genel Kültür okuduğun için ortak kredini 80 yapma zorunluluğun da yok. 12 kredilik bile hiç sözel dersin yok mu yani? Muaf olduklarını veya başarısız olduklarını tekrar seçebilirsin. Ayrıca seçmeli Dil ve Anlatım veya Seçmeli Edebiyat veya Coğrafya da mı yok? Bunlardna seçmeyi dene...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 29 Eyl 2012, 19:19

biyoloji içlerinden en anlaşılır olanı onların hepsini alırsın tabi hepsini çalışamazsan mutlaka online testlerini ve geçmiş sorulara bakarak çıtanı yükseltebilirsin ...

ebru demirel

Mesaj gönderen ebru demirel » 30 Eyl 2012, 04:28

maalesef secmelı derslerımden sozel kalmadı sozellerımı btırdımsayısallar kaldı yazdıklarım var problem oldugu ıcın nasıl yapıcam bılmıyorum yaaaaaaaaaa kıtaplara baktım hep problemmmm:(

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön