mezuniyet incelemesi!!!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ilknurxx

mezuniyet incelemesi!!!

Mesaj gönderen ilknurxx » 30 Eyl 2012, 05:51

arkadaşlar 8 eylüldeki ek sınav sonucunda mezunşyet incelemesinde olarak görünüyorum.. ilk kayıt yaptırdığım liseye gidip derdimi anlattım,mezun konumuna geçebilmek için bu okuldaki tasdiknamem ve öğrenim belgemin aöl müdürlüğüne fakslanması gerekyomuş dedim.. hayır burayla ilgisi yok dediler.. mezun duruma geçmedende çıkma belgesi alamıyorum.. yakında ünv. kayıt yaptırmam gerekçek ama çıkma belgeside alamıyorum.. alo 147 yi aradım az önce ordaki bayanda 15 gün bekleme süresi oluyo dedi.. ısrarla sordum benim herhangi bir belge iletmem gerekiyomu mezuniyet incelemsnden mezun konumuna geçebilmek için dedim hayır gerekmiyo 15 gün bekliceksin dedi :S:S benim neyapmam gerekiyo şimdi nasıl mezuniyet incelemsinden mezun duruma geçicem :S kayıt olduğum okula gidiyorum burayla ilgisi yok diyo,147 yi arıyorum beklemen gerekli dediler kim doğru söylüyo şimdi bilen varsa ayrdımcı olsunnnnn offf :S

senininternetin
Acemi

Re: mezuniyet incelemesi!!!

Mesaj gönderen senininternetin » 30 Eyl 2012, 06:00

Aynısı banada oldu. Ben tastiknamemle kayıt yaptırdığım okula gittim. Oradan tastiknamem ve öğrenim belgelerimin fotokopisini "aslıdır gibi" yaptırıp Ankara açık lise müdürlüğüne kargo ile yolladım. 2-3 gün sonra sistem yeniden açıldı fakat 4 kredimi düşürmüşlerdi. (4 kredimi galiba yanlışlıkla düşürmüşler pazartesi Ankaraya dilekçe yollıyacağım.) Kısacası kayıt yaptırdığın okuldan aldığın belgeleri aslıdır gibi yaptırıp ankaraya postala.

ilknurxx

Mesaj gönderen ilknurxx » 30 Eyl 2012, 06:03

bende aynen bu şekilde okula gidip anlattım ısrarla bizimle ilgisi yo kdediler üstüne birde terslediler.. ozaman pazartesi tekrar aynı okula gidiyim ben bakalım bu defa nedicekler.. 147 yi arıyorum onlarda ayrı bi alem 15 gün bekliceksin bişey yapman gerekmiyo dediler.. teşekkür ederim verdiğin bilgi için..

noxx
Doktor

Mesaj gönderen noxx » 30 Eyl 2012, 07:55

zor iş ben kayıt olurken belgelei direkt ankaraya yoluyorlardı şimdi bilmem hatta askerlik belgesinide aps ile ankaraya yollamıştım

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön