Çıkma belgesi gönderildiğini nerden anlıyacam :S
Çıkma belgesi gönderildiğini nerden anlıyacam :S
arkadaşlar cıkma belgesinin bana gönderilip gönderilmediğini nerden anlıyacam :S

-
- Doktor
Re: Çıkma belgesi gönderildiğini nerden anlıyacam :S
sistemde alınan belgelere gırınız . orada ptt takıp koduna kadar yazıyor
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
En kestirme yol bulunduğun yerdeki ptt kargoyu arayıp soracaksın. Biraz da ısrar edeceksin. Olmadı dağıtıcının telefonunu sorup onu arayıp isim soyisim söyleyip belgenin çok acil sana lazım olduğunu söyleyeceksin. İnternetten kargo takip sistemi yanıltıcı olabiliyor. Sistemde benim belge hala Ankara da gözüküyordu. Aradım kargoyu gelmemiş dediler. Yukarıda anlattığım şekilde yaptım. Öğlen kapı çaldı çıkma belgem geldi.

doğrukripton yazdı:En kestirme yol bulunduğun yerdeki ptt kargoyu arayıp soracaksın. Biraz da ısrar edeceksin. Olmadı dağıtıcının telefonunu sorup onu arayıp isim soyisim söyleyip belgenin çok acil sana lazım olduğunu söyleyeceksin. İnternetten kargo takip sistemi yanıltıcı olabiliyor. Sistemde benim belge hala Ankara da gözüküyordu. Aradım kargoyu gelmemiş dediler. Yukarıda anlattığım şekilde yaptım. Öğlen kapı çaldı çıkma belgem geldi.
en son Ptt kargoyu havalandıracam galiba. Sistemde cıkma belgesi ögrencide yazıyor ama benım aldığım her hangi birşey yok bu nasıl bi iştir yaw.

Peşini bırakma. Bana da aynen böyle oldu sonra geri ankaraya göndermişler. ptt kargoyu ara olmadı git sor.