Ders seçimi
-
- Acemi
Ders seçimi
arkadaşlar ben şimdi açık liseye kayıt oldum da müdür dedi 30 kasımda ders seçceksin ona göre kitap vercez dedi varmıdır böle bişey
Re: Ders seçimi
Ben kayıt olduktan 3.5 hafta sonra öğrencilik durumum aktif oldu, öyle ders seçtim. O kadar uzun süreceğini sanmıyorum. 30 Kasım'dan önce olur.
-
- Acemi
bende yeni kayıt oldum müdür öle dedi ders seçcen dedi kitaplar gelmedi dedi seçince ona göre vercez dedi
Bazı yerler elinde ders listesi olmadan da veriyor. Ben hep öyle aldım. Sen sıfırdan başladıysan seçeceğin derler belli zaten. Kitapları alıp şimdiden çalışmaya başlayabilirsin.

-
- Acemi
ben sıfırdan başladım müdür öle dedi hangi dersleri seçcem nerden seçcem peki
-
- Doktor
aöl de öğrenci girişi ile sayfana gir, ders seçme işlemine tıkla ve orada çıkan ekranda 30 kredilik ders seçersin ve kitaplarını alıp sınava hazırlanırsın bu kadar aslında sayfa en fazla 10 güne kadar aktif olur ama senin seçeceğin dersler belli aöl nin alansız ders listesine baktığında oradaki ortak derslerin 1 inci olanları (dil ve anlatım 1 gibi) senin ...öncelik ortak dersler sonrası kredi eksiğin kalırsa seçmeliden sana kolay gelenle tamamlarsın...bu konuda bizler yardımcı oluruz ders seçme konusunda kararsız kalırsan...
eğer senin lise kitap vermiyorsa başka bir liseden de alabilirsin...durumunu izah edersen ders seçme açılmadan bile kitaplarını alabilirsin ben hiç zorluk çıkaran yetkili görmedim o yüzden bol bol kitaplarla dolu depo gördüm kendimi kaybedip ne varsa almıştım
eğer senin lise kitap vermiyorsa başka bir liseden de alabilirsin...durumunu izah edersen ders seçme açılmadan bile kitaplarını alabilirsin ben hiç zorluk çıkaran yetkili görmedim o yüzden bol bol kitaplarla dolu depo gördüm kendimi kaybedip ne varsa almıştım

bizim okuldaki hoca da illa ders seçim çıktısını görmeden vermiyor uyuz oluyorum
belki yarın alırım kitapları ama hemen çalışmam 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
- Doktor
sinir oluyorum öyle eğitimcilere kraldan çok kralcı gibi...depolarda çürüyor kitaplar ver çalışsın çocuklar ne eziyet ediyon gerçi bana denk gelmedi öylesi ama gelse uslübunca bozarım yani... 

Sanki işi gücü olmayan biri "ya canım da çoook sıkılıyor şu halkeğitime gidip açık lise kitaplarında 3-5 tane alsam da matematik, fizik, edebiyat felan çalışsam" deyip kitap kaçıracak sanki