Öncelikle herkeslere selamlar olsun.
Soru'larıma geçiyorum.
1. Ticaret meslek açık lise muhasebe ve finansman bölümü mezun olma kredisi nedir?
2. Ders seçimlerimi nasıl yapmalıyım.
3. Devamsızlık durumu nedir.
4. Dil anlatım 1 '''Le Dil anlatım 6 ''' nın ne farkı var.
5. Kendi seçimlerime bırakılan ders'lerden zorunlu olarak seçilecek ders var mı ( Mesela dil anlatım , Zorunlumu isteğimemi kalmış durum'da )
( bu kadar )
Okuluma gittiğim zaman öğretmenin alan derslerinden verdiği 4 ders: Muhasebe 1 , Muhasebe 3, Klavye 1, Mesleki matematik
Aol'un sitesinden seçtiğim dersler ise: Tarih 5 , Tarih 6, Biyoloji 5, biyoloji 6, Coğrafya 5, Çağdaş türk ve dünya
Bu Durum'da Mezun olabilir miyim...
Kredim: 82 'dir.
Kafa karıştıran açık lise + öğretmenler. Acill
-
Re: Kafa karıştıran açık lise + öğretmenler. Acill
Bildiklerimi cavaplamaya çalışayım :bayramavci yazdı:Öncelikle herkeslere selamlar olsun.
Soru'larıma geçiyorum.
1. Ticaret meslek açık lise muhasebe ve finansman bölümü mezun olma kredisi nedir?
2. Ders seçimlerimi nasıl yapmalıyım.
3. Devamsızlık durumu nedir.
4. Dil anlatım 1 '''Le Dil anlatım 6 ''' nın ne farkı var.
5. Kendi seçimlerime bırakılan ders'lerden zorunlu olarak seçilecek ders var mı ( Mesela dil anlatım , Zorunlumu isteğimemi kalmış durum'da )
( bu kadar )
Okuluma gittiğim zaman öğretmenin alan derslerinden verdiği 4 ders: Muhasebe 1 , Muhasebe 3, Klavye 1, Mesleki matematik
Aol'un sitesinden seçtiğim dersler ise: Tarih 5 , Tarih 6, Biyoloji 5, biyoloji 6, Coğrafya 5, Çağdaş türk ve dünya
Bu Durum'da Mezun olabilir miyim...
Kredim: 82 'dir.
1) Bu sorunun cevabını ben bilmiyorum ama şu linkte belki yazar http://maol.meb.gov.tr/
2) Ders seçiminde önceliği ORTAK (ZORUNLU) derslere vermelisin.
3) Bu konuda bilgim yok ben düz lise okudum
4) Dil anlatım-1 kitabı lise 1 in ilk dönem konularını içerir. Dil anlatım-6 kitabı ise lise 3 ün 2. dönem konularını içerir.
5) Tabi mezun olmak için mutlaka ortak(zorunlu) dersleri seçip geçmen lazım. Ya da 3 kez sınava girip muaf olman lazım. Dil anlatım dersi de zorunlu. Hem de diğer derslerden muaf olma hakkı bu ders için yok. Mutlaka bu dersi seçip geçmen lazım.

toplam kaç kredilik ders seçtin?
-
bilgiler için teşekkür ederim..
6 ders: toplam 20 kredi veriyor. 20'dende yukarı ders seçemiyorum
peki ben o seçtiğim derslerle birlikte krediyi toplasamda mezun olamıyor muyum????
6 ders: toplam 20 kredi veriyor. 20'dende yukarı ders seçemiyorum
peki ben o seçtiğim derslerle birlikte krediyi toplasamda mezun olamıyor muyum????
Bende Muhasebe Finansman okuyorum.Alan Kredin 130 Yani Okuldaki Derslerini Vermen Gerekiyor.Ortak Derslerden 110 Kredi Toplaman Gerekiyor.[Yılda 3 Kez Yapılan Sınav] 130 Alan 110 Ortak Yani. 110+130=240[240] la Mezun Oluyorsun.