Üniversite sınavı yardım
Üniversite sınavı yardım
mrblar benim 147 kredim var önümüzdeki 2 dönemin sınavlarına girip mezun olmak istiyorum ayrıca bu sene ygs+ lys sınavınada girmek istiyorum 147 kredi ile üniversite sınavlarına girebilirmiyim?Genel şartlar nelerdir ona göre kendimi hazırlıcam.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Re: Üniversite sınavı yardım
Kredisi 102 üstünde olan herkes ygs ve lys sınavına girebilir.
2013 Mezun

-
- Doktor
Toplam dönemin şuan 6 ve üzeri olmalı tabi ki. Tahminen üzerindedir ama bu başlığı okuyan diğer arkadaşların bilgilenmesi için söyleyelim, 102 kredi + minimum 6 dönem şartı var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Söylediklerinize göre girebiliyorum o zaman.Peki ygsye girdikten sonra lyd'yede girmek istiyorum mayısdaki sınavdan önce mezun olmam söz konusu degil mayısda mezun olucam bu lysye girmeme engel mi yoksa girebilirmiyim onada?
Bu arada çok Tşkediyorum yardımlarınız için
Bu arada çok Tşkediyorum yardımlarınız için

-
- Acemi
engel değil. Ağustosta bile mezun olsan sorun değil...
Tşkederim yardımların için.senininternetin yazdı:engel değil. Ağustosta bile mezun olsan sorun değil...
-
- Asistan
sınava gırmen ıcın kredın yeterlı fakat ünüversiteyi kazansan bile mezun olmadan giremezsin o yüzden sınavlardan yüksek kredi almaya bak 147 kredin var ve önünde 3 sınav var 30+30=60 147+60=207 kredi yapar ilk iki sınavdan 30 kredi alırsan rahatlıkla ek sınav sıkıntısı çekmeden üniversiteyede girersin
-
- Çırak
Peki benim kredim 109. toplam dönem:8 .Ocak ayında ise 5. dönem Aöl sınavına gireceğim. Sizce ben ygs'ye girebilir miyim?
MEZUN
-
- Doktor
evet kredi ve dönem uygun girebilirsin