örgün eğ. ayrıldm bu sne yeni kayıt oldm bi bakar mısınız?
örgün eğ. ayrıldm bu sne yeni kayıt oldm bi bakar mısınız?
bn 3. sınıfın 2, dönemi örgün eğitimdn ayrıldm ve açık liseye yeni kayıt oldm... bölümüm alansız... yaşım itibari ile bnim için bu sne açık lise 2 dönem mi 3 dönem mi , çünkü 3 dönm mim war8 e tammlamak için. 18,08,1995 ... 18.mden gün aldm.. we örgün eğitimde 172 yaklasık kredim war... son soru ders seçimi yaparkn orak derslerin sınavına girmek zorunlu mu ? tŞkLer....
Şimdi sen Vatikan'da bir ezan
Orta doğuda barış
Yeryüzünde günahsız bir insansın.
Git de Allah aşkına
Seni başka aşıklar şiir yapsın .
Orta doğuda barış
Git de Allah aşkına
Re: örgün eğ. ayrıldm bu sne yeni kayıt oldm bi bakar mısını
lise73 yazdı:bn 3. sınıfın 2, dönemi örgün eğitimdn ayrıldm ve açık liseye yeni kayıt oldm... bölümüm alansız... yaşım itibari ile bnim için bu sne açık lise 2 dönem mi 3 dönem mi , çünkü 3 dönm mim war8 e tammlamak için. 18,08,1995 ... 18.mden gün aldm.. we örgün eğitimde 172 yaklasık kredim war... son soru ders seçimi yaparkn orak derslerin sınavına girmek zorunlu mu ? tŞkLer....
19 temmuz 1996 ve daha önceki tarihlerde doğanlar temmuz sınavına girebiliyorlar bu sene. Şu linki http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178tıklayarak resmi sitesinden okuyabilirsin. Sayfanın altında. Yani 2013 deki 3 sınava da girme hakkın var.
Kredin en az 192 olduğunda, toplam dönemin 8 olduğunda ve tüm zorunlu(ortak) dersleri bitirdiğinde mezunsun.
Tabi ortak derslerden mutlaka girmen gerekli. Sen seçmeli dersler ile kredini 20000 de yapsan ortak dersin kaldığı sürece mezun olamazsın.
Ortak derslerden ya 3 kez sınava girip muaf olacaksın ( dil anlatım dersinden muaf olunmuyor mutlaka geçilmesi gerekiyor) Yada mutlaka geçip zorunlu ders listesini eriteceksin. Bu yüzden önceliği ortak derslerden yana yap ders seçerken.

şimdi bn aktif olmuşm ders seç diyor bn tasdikname notunu girip mi ders sececem yoksa önceden secebilirmiyim?
Şimdi sen Vatikan'da bir ezan
Orta doğuda barış
Git de Allah aşkına
Orta doğuda barış
Git de Allah aşkına
-
- Doktor
ders seçme işlemini yapabilirsin...
tastikname notun sistemde otomatik olarak düşer senin yapabileceğin birşey değil
tastikname notun sistemde otomatik olarak düşer senin yapabileceğin birşey değil

-
- Yardımcı Asistan
Ben hala aktif olmadım bi sorunmu var acaba kıllandım 

-
- Doktor
ayın 12 sine kadar bekle bence, sonrasında olmazsa 147 yi bi ararsın ne oluyor diye !