Sorumlu kaldıgım dersler

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
La7xl

Sorumlu kaldıgım dersler

Mesaj gönderen La7xl » 10 Eki 2012, 02:42

Merhaba arkadaşlar ben lise terkim açık öğretime kayıt olucam yarın ancak alttan kalmış 4 dersim var bunlar ne olucak?

Onları verip devammı edicep yoksa 8 dönem okuyacakmıyım AÖL'De?

Teşekkürler şimdiden :)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Sorumlu kaldıgım dersler

Mesaj gönderen kripton » 10 Eki 2012, 02:54

La7xl yazdı:Merhaba arkadaşlar ben lise terkim açık öğretime kayıt olucam yarın ancak alttan kalmış 4 dersim var bunlar ne olucak?

Kayıt olduğunda alttan kalan derslerini verirsin. Geçmiş olduğun derslerden sorumlu olmazsın. Aöl de okuduğun dönem değil toplam dönem önemli. Yani örgünde okuduğun dönemlerde hesap ediliyor
Resim

La7xl

Mesaj gönderen La7xl » 10 Eki 2012, 03:05

kripton yazdı:
La7xl yazdı:Merhaba arkadaşlar ben lise terkim açık öğretime kayıt olucam yarın ancak alttan kalmış 4 dersim var bunlar ne olucak?

Kayıt olduğunda alttan kalan derslerini verirsin. Geçmiş olduğun derslerden sorumlu olmazsın. Aöl de okuduğun dönem değil toplam dönem önemli. Yani örgünde okuduğun dönemlerde hesap ediliyor
Kayıt oldugumda hemenmi sınav yapılıyor anlamadım?

Yoksa başka bi tarihmi :?

canerimo
Doktor

Mesaj gönderen canerimo » 10 Eki 2012, 03:18

Merhaba. sınavların belirli tarihleri vardır. ayrıca kayıtlar bu cuma yani 12 ekimde bitiyor. iş takvimine burdan ulaşabilirsiniz. :arrow: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178 hrhsngi bi açık lise işlemlerini yapan bi düz liseye gidip kaydınızı yaptırabilirsiniz.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)

La7xl

Mesaj gönderen La7xl » 10 Eki 2012, 03:31

canerimo yazdı:Merhaba. sınavların belirli tarihleri vardır. ayrıca kayıtlar bu cuma yani 12 ekimde bitiyor. iş takvimine burdan ulaşabilirsiniz. :arrow: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178 hrhsngi bi açık lise işlemlerini yapan bi düz liseye gidip kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Hocam teşekkürlerde sorumlu sınavlarla ilgili bir şey yazmıyor

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 10 Eki 2012, 04:18

Sen yarın kayıdını yaptır. Bir süre sonra aktif hale geleceksin ve öğrenci girişi yaptığın zaman zorunlu dersler butonunu tıklayınca zorunlu derslerin hangisi göreceksin. Ders seçimi yaparken o kaldığın 4 dersi ve başka ortak (zorunlu) derslerini de seçersin. Ve bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin.
Resim

La7xl

Mesaj gönderen La7xl » 10 Eki 2012, 04:41

kripton yazdı:Sen yarın kayıdını yaptır. Bir süre sonra aktif hale geleceksin ve öğrenci girişi yaptığın zaman zorunlu dersler butonunu tıklayınca zorunlu derslerin hangisi göreceksin. Ders seçimi yaparken o kaldığın 4 dersi ve başka ortak (zorunlu) derslerini de seçersin. Ve bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin.
Çok teşekkürler (:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön