Onları verip devammı edicep yoksa 8 dönem okuyacakmıyım AÖL'De?
Teşekkürler şimdiden

Kayıt olduğunda alttan kalan derslerini verirsin. Geçmiş olduğun derslerden sorumlu olmazsın. Aöl de okuduğun dönem değil toplam dönem önemli. Yani örgünde okuduğun dönemlerde hesap ediliyorLa7xl yazdı:Merhaba arkadaşlar ben lise terkim açık öğretime kayıt olucam yarın ancak alttan kalmış 4 dersim var bunlar ne olucak?
Teşekkürler şimdiden
Kayıt oldugumda hemenmi sınav yapılıyor anlamadım?kripton yazdı:Kayıt olduğunda alttan kalan derslerini verirsin. Geçmiş olduğun derslerden sorumlu olmazsın. Aöl de okuduğun dönem değil toplam dönem önemli. Yani örgünde okuduğun dönemlerde hesap ediliyorLa7xl yazdı:Merhaba arkadaşlar ben lise terkim açık öğretime kayıt olucam yarın ancak alttan kalmış 4 dersim var bunlar ne olucak?
Teşekkürler şimdiden
Hocam teşekkürlerde sorumlu sınavlarla ilgili bir şey yazmıyorcanerimo yazdı:Merhaba. sınavların belirli tarihleri vardır. ayrıca kayıtlar bu cuma yani 12 ekimde bitiyor. iş takvimine burdan ulaşabilirsiniz.http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178 hrhsngi bi açık lise işlemlerini yapan bi düz liseye gidip kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Çok teşekkürler (:kripton yazdı:Sen yarın kayıdını yaptır. Bir süre sonra aktif hale geleceksin ve öğrenci girişi yaptığın zaman zorunlu dersler butonunu tıklayınca zorunlu derslerin hangisi göreceksin. Ders seçimi yaparken o kaldığın 4 dersi ve başka ortak (zorunlu) derslerini de seçersin. Ve bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin.