fazladan zorunlu ders
-
- Çırak
fazladan zorunlu ders
arkadslar ben yüz yüze egtimi tamamladım mesleki açık lisede 2. ek snav sonunda sadece 1 tane dersm kalmıstı bugun kayt yenileme yaptrdım ders sececktim zorunlu derslerde 3 tane zorunlu ders cıktı ingilzce 5 ve 6 hatamı var acaba

Re: fazladan zorunlu ders
Kayıt yenileme yaptırdıktan sonra Alansız olarak devam ediyorsan eger bir yanlışlık yok.. Alansızda ingilizceler zorunlu oldu.
yanlışlık yok.meslek liselerinde ingilizce 5 ve 6 zorunlu oldu.adrakdogan yazdı:arkadslar ben yüz yüze egtimi tamamladım mesleki açık lisede 2. ek snav sonunda sadece 1 tane dersm kalmıstı bugun kayt yenileme yaptrdım ders sececktim zorunlu derslerde 3 tane zorunlu ders cıktı ingilzce 5 ve 6 hatamı var acaba
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
Evet gecen dönem söylendi mezun olamayanlara eklenecek şahsen ben mezun olamıyacağım için gecen 3. sınıfda 2 dersisde sectim verdim şimdi zorunlu ders yok..nivli_83 yazdı:yanlışlık yok.meslek liselerinde ingilizce 5 ve 6 zorunlu oldu.adrakdogan yazdı:arkadslar ben yüz yüze egtimi tamamladım mesleki açık lisede 2. ek snav sonunda sadece 1 tane dersm kalmıstı bugun kayt yenileme yaptrdım ders sececktim zorunlu derslerde 3 tane zorunlu ders cıktı ingilzce 5 ve 6 hatamı var acaba