ygs............
ygs............
arkadaşlar ygs de barajı geçmek için aşagi yukari kaç soru yapmak gerekiyor
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: ygs............
aşağı yukarı 40, 50 soruyu doğru cevaplandırmak gerek.
eminmisiniz ben 20 diye duymuştum
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
20 çok az kalır barajı hiç bir şekilde geçemessin. Hem 40 soru gözünü korkutmasın ygs okadar zor değil,biraz genel kültüre mantığa dayanıyor . Sadece edebiyat çalışsan barajı geçersin 

Allah aşkına YGS zor değil mi?
evet, aslında zor değil ama paragraflar uzun. 

140 barajı için 20 180 barajı için 32 net gerekmiş 2012 verilerine göre
o paragraflar benim işime geliyor sorunun cevabı sorunun içinde buluyorumKGamze yazdı:Allah aşkına YGS zor değil mi?evet, aslında zor değil ama paragraflar uzun.

doğrudur ben kendim hesaplamaya çalışmışdımlilas yazdı:140 barajı için 20 180 barajı için 32 net gerekmiş 2012 verilerine göre

Bilgi sorusu sorsalar bu yıl herkes dökülür bence de yorum daha kolay ama delirtiyor insanı.aolcuyuk yazdı: o paragraflar benim işime geliyor sorunun cevabı sorunun içinde buluyorum![]()