sağ tarafda ki ışığı bir yansıtıcı eşya ile kesebilseydin muhteşem olurdu,ancak yine de süperYağmur damlaları yazdı:Gezintimden kalanlar ...

sağ tarafda ki ışığı bir yansıtıcı eşya ile kesebilseydin muhteşem olurdu,ancak yine de süperYağmur damlaları yazdı:Gezintimden kalanlar ...
Yağmur damlaları yazdı:Bu çiçekler kaldırımdaki bir direkte boyumdan yüksekte gökyüzüne doğru uzanmış benim hayranlığıma kavuşmuş bir halde uzun süredir bekliyorlardı. Anca fotoğraflarını çekebildim ama yol kenarı işte bu kadar oldu![]()
Teşekkür ederim
intrepid25 yazdı:Yağmur damlaları yazdı:Bu çiçekler kaldırımdaki bir direkte boyumdan yüksekte gökyüzüne doğru uzanmış benim hayranlığıma kavuşmuş bir halde uzun süredir bekliyorlardı. Anca fotoğraflarını çekebildim ama yol kenarı işte bu kadar oldu![]()
Teşekkür ederim
Ne demek istediğimi biliyosun ama
Allah böyle güzellikleri yaratmış ,bana da deklanşöre dokunmak kaldı;) Tabi paylaştığın için teşekkür ederim kalfaYağmur damlaları yazdı:Kudreti Yüce Mevlamın bize sunduğu güzelliklerden sadece bir kaçı... Rabbim şükrünü ihya etmeyi nasip etsin . (Amin!)
Teşekkür ederiz intrepid25