Diploma Basıldı mı? : EVET
Sonunda beklenen oldu, diplomalarımız basıldı arkadaşlar.. Gözümüz aydın (:
Diplomamı ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı? Basıldı demek halk eğitim merkezine gönderildi demek değil sonuçta.
Diplomalar Basıldı!
Diplomalar Basıldı!
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Re: Diplomalar Basıldı!
Ooo Efla bu ne güzel bir haber. Gözün aydın. Ben de baktım şimdi. Evet basılmış benimki de
Gelmiştir herhalde halkeğitime.

Benim ki neden basılmamış -Hayır yazıyor. Sizler ücretini yatırdınız mı?
bendede hayır yazılıyo ama duyuru yapılmamıs daha
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hayırlı olsun arkadaşlar...
Ben sisteme giriş yapmak istediğimde şöyle bir engellemeyle karşılaşıyorum DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! ben de Diploma Harcını yatırmadığım için sayfayı görütüleyemiyorum diye düşünüyordum ama başka yatırmayan arkadaşlarımız sisteme giriş yapabilmişler. Neyse en kısa zamanda ben de yatırayım şu ücreti de Diplomama kavuşayım hayırlısıyla.
Ben sisteme giriş yapmak istediğimde şöyle bir engellemeyle karşılaşıyorum DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! ben de Diploma Harcını yatırmadığım için sayfayı görütüleyemiyorum diye düşünüyordum ama başka yatırmayan arkadaşlarımız sisteme giriş yapabilmişler. Neyse en kısa zamanda ben de yatırayım şu ücreti de Diplomama kavuşayım hayırlısıyla.

benkimde hayır yazıyor diploma ücretlerini basıldıktıktan sonra yatırmıyomuyuz ?
Bilgilendirme yapsın ona göre gidip diploma parasını yatıralım bu ne biçim düzen ya kurtulmakta kurtulamıyoruz.