Sende yapabilirsin!
Re: Sende yapabilirsin!
ne mutlu size.. doping gibi geldi bana bu yazı.
O da kusurum olsun.Sarcasm yazdı:De ayrı olacak.
Paylaşımın için çok saol sayende kendime güvenim dahada arttı
)
Ve aynen benimle de açıköğretimli olduğum için çok dalga geçen var kazanamazsın havası veriyorlar inşallah onları bende birgün yanıltacağımm
))

Ve aynen benimle de açıköğretimli olduğum için çok dalga geçen var kazanamazsın havası veriyorlar inşallah onları bende birgün yanıltacağımm

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Bana nazaran yine şanslı sayılırsınız. Ben ilköğretim dahil hepsini açıktan okudum, yani hiç örgün eğitim görmedim.
Şimdi de lisede son iki dönemim, üniversiteye hazırlanıyorum. Ben de yabancı dil okumayı düşündüğüm için tavsiyeleriniz bana yardımcı olabilir.
Mesela hangi derslere ağırlık verip, nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim? Tecrübelerinizi esirgemezsiniz umarım.
Şimdi de lisede son iki dönemim, üniversiteye hazırlanıyorum. Ben de yabancı dil okumayı düşündüğüm için tavsiyeleriniz bana yardımcı olabilir.
Mesela hangi derslere ağırlık verip, nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim? Tecrübelerinizi esirgemezsiniz umarım.
-
- Doktor
sen de yapabilirsin !
En son dersçalışankız tarafından 18 Kas 2012, 09:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Öyle iyi geldi ki yazınız, derslerden bunalmış umudumu kaybediyodum. Başarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Ben de açık lise son sınıf öğrencisiyim. Bu yıl üniversite sınavlarına sayısal alanı için hazırlanıyorum. Demişsiniz ya "herkes dalga geçti inanmadı" diye, o biz bütün açık lise öğrencileri için geçerli birşey. Allah bizlere de senin gibi dalga geçenlerimizi utandırmayı nasip etsin inşallah.
Başarılarının devamını diliyorum.
Ben de açık lise son sınıf öğrencisiyim. Bu yıl üniversite sınavlarına sayısal alanı için hazırlanıyorum. Demişsiniz ya "herkes dalga geçti inanmadı" diye, o biz bütün açık lise öğrencileri için geçerli birşey. Allah bizlere de senin gibi dalga geçenlerimizi utandırmayı nasip etsin inşallah.

Başarılarının devamını diliyorum.