S A Y G I L A R I M L A

İşte benim kredi tablom.
kripton senin yazmana gerek yokki imzan yetiyorkripton yazdı:ALAN: Alan Yok
TOPLAM DÖNEM: 8
AÖL DE OKUDUĞU DÖNEM: 8
KREDİ: 200
DİPLOMA NOTU: 82.58
ertert sana kısa brifing yapayım. Ben Lise-1 terk ettiğim de yıllardan 2007 idi. AÖL(Sosyal Bilimler) düz liseye 2 yıl sonra yazıldım yıl 2009 yılı ilk girdiğim sınavdan toplam 56 kredim vardı. Sonra tekrar AÖL boşladım. Ve dışarıda her boyaya girip çıktım yani kısa sürede olsa değişik yerlerde çalışıyordum.Kısa keserek İş hayatımı bırakarak sonra tekrar AÖL den kaldığım yerden devam ettim. Yıl 2011- 2012 bu yıl ilk girdiğim ocak ayı sınavın da 22 kredi aldım bu benim açıdan çok büyük bir başarı elde ettim. Sonra mayıs ayında ki sınava girdim gene 22 kredi aldım. Ve temmuz ayında ki sınavdan da Din Kültürü den kalarak 21 kredi aldım. Çok ilginç. Ve şu anda sistem değişti. 2009 şartları ile 2012 sistem şartları çok ama çok farklı. Hedefim bu yıl mezun olmak. İnşallah çalışmam ve gayem ile başaracağım bunu.ertert yazdı:Hani alanlar kalkmış idi burada sosyal bilimler yazıyor.
Mesela şöyle bir örnek vereyim sen bu yıl temmuz ayına kadar girdiğin sınavda 190 kredi aldın ama mezun olma şartı 192 diyor ama sen 2 kredin eksik ek sınavlara girersin 30 kredilik ders seçersin seçmeli ya da vb. 2 kredi o sınavdan fazlasıyla alırsın 210 olur 210 dan fazlada olabilir. Duruma göre değişiyor.emrah42 yazdı:Arkadaşlar bir şey soracaıgım aöl yi 192 kredi ile bitirme veya 210 kredi ile bitirme arasındaki fark nedir diplomayı nasıl etkiler
Yani fazla kredi aldığın derslerin ortalaması alınıp diplomana etki ediyor yanlış anlamadıysamDeKaN yazdı:Mesela şöyle bir örnek vereyim sen bu yıl temmuz ayına kadar girdiğin sınavda 190 kredi aldın ama mezun olma şartı 192 diyor ama sen 2 kredin eksik ek sınavlara girersin 30 kredilik ders seçersin seçmeli ya da vb. 2 kredi o sınavdan fazlasıyla alırsın 210 olur 210 dan fazlada olabilir. Duruma göre değişiyor.emrah42 yazdı:Arkadaşlar bir şey soracaıgım aöl yi 192 kredi ile bitirme veya 210 kredi ile bitirme arasındaki fark nedir diplomayı nasıl etkiler
İşte bu da benim Kredi Tablom, daha önce Mezuniyet sevinci yaşadığımda paylaşmıştım.DeKaN yazdı:Diğer arkadaşlar neden kredi tablolarını koymuyorlar. Bazıları bazılarından yüksek bilakis düşük olabilirler.Bunda çekinecek bir mevzu yok. Ama yine de siz bilirsiniz.