bugun ders çalıştın mı?
-
- Doktor
Re: bugun ders çalıştın mı?
dil anlatım 7 ---bitti
türk edb 7---bitti
din 7---bitti
biyoloji 3---bitmek üzere
türk edb 7---bitti
din 7---bitti
biyoloji 3---bitmek üzere
En son dersçalışankız tarafından 18 Kas 2012, 09:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Çalıştım.
Haftalık Fizik, Biyoloji ve Mat1 (YGS) Mat2 (LYS) konularımı bitirdim ve yarın çözmem gereken testlerimi de bu saate kalıp bitirdim. Artı Antrenmanlarla Matematik 3 kitabından bir günlük antrenmanımı da yaptım.
Of ya çok çalışkanım.
Böylece güzel bi uyku ve yarın güzel ve yine uzuuun bi kahvaltıyı hak ettim.
Çalışmayana ekmek yok, bitirmeseydim kahvaltı falan hak getire.
Haftalık Fizik, Biyoloji ve Mat1 (YGS) Mat2 (LYS) konularımı bitirdim ve yarın çözmem gereken testlerimi de bu saate kalıp bitirdim. Artı Antrenmanlarla Matematik 3 kitabından bir günlük antrenmanımı da yaptım.
Of ya çok çalışkanım.

Matematik nasıl yapıyorsun ya ben dershaneye gidiyorum ygs, lys hazırlık için ama matematik derslerinde Türkçe çözüyorum.Nar yazdı:Çalıştım.
Of ya çok çalışkanım.Böylece güzel bi uyku ve yarın güzel ve yine uzuuun bi kahvaltıyı hak ettim.
![]()

Her gün 2 'şer saat çalışarak yetiniyorum.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Çalışıyorum 

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- elif işlek
- Uzman Doktor
ne güzel..bende çalışmaya çalışıyorumYağmur damlaları yazdı:Çalışıyorum

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Bugün sadece 100 YGS sorusu çözdüm. Hmm, ben diyet yapmayınca dersleri de asıyorum dikkatimden kaçmadı. 
Şunu söyleyebilirim ki temelim yok diyen herkesin bu seriyi çalışması gerekir. Birinci kitap temel dört işlemden (toplama-çıkarma, çarpma-bölme) başlatıyor. Sonra rasyonel işlemler, oran-orantı, üs kök vs vs adım adım ilerliyor. Bir de kitabı hazırlayan öğretim uzmanı olduğu için kitap adeta hocayla muhabbet ediyormuş gibi bir tarza sahip.
Umarım senin de işine yarar.
Bi de hazır kitap tavsiyesi veriyorken Temeli olmayanlar (benim gibi) için Güvender'in konu anlatımlı 9.Sınıf Fizik kitabı da iyi.

Temelim 2 ay öncesine kadar benim de yoktu, hatta burada da yakınmıştım bundan. Ama bana "Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4" kitap serisini önerdiler. Şuan 3. Kitabın ortalarındayım.KGamze yazdı:Matematik nasıl yapıyorsun ya ben dershaneye gidiyorum ygs, lys hazırlık için ama matematik derslerinde Türkçe çözüyorum.Nar yazdı:Çalıştım.
Of ya çok çalışkanım.Böylece güzel bi uyku ve yarın güzel ve yine uzuuun bi kahvaltıyı hak ettim.
![]()
Çalışmayana ekmek yok, bitirmeseydim kahvaltı falan hak getire.Sanırım temeliniz var ne mutlu size.
Şunu söyleyebilirim ki temelim yok diyen herkesin bu seriyi çalışması gerekir. Birinci kitap temel dört işlemden (toplama-çıkarma, çarpma-bölme) başlatıyor. Sonra rasyonel işlemler, oran-orantı, üs kök vs vs adım adım ilerliyor. Bir de kitabı hazırlayan öğretim uzmanı olduğu için kitap adeta hocayla muhabbet ediyormuş gibi bir tarza sahip.

Bi de hazır kitap tavsiyesi veriyorken Temeli olmayanlar (benim gibi) için Güvender'in konu anlatımlı 9.Sınıf Fizik kitabı da iyi.

çalışmıyorum 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ben resmen salağım gene yapamam hoca anlatıyor hiç bir şey anlamıyorum. Anlasam da işlem yapamıyorum.Nar yazdı: Temelim 2 ay öncesine kadar benim de yoktu, hatta burada da yakınmıştım bundan. Ama bana "Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4" kitap serisini önerdiler. Şuan 3. Kitabın ortalarındayım.
Şunu söyleyebilirim ki temelim yok diyen herkesin bu seriyi çalışması gerekir. Birinci kitap temel dört işlemden (toplama-çıkarma, çarpma-bölme) başlatıyor. Sonra rasyonel işlemler, oran-orantı, üs kök vs vs adım adım ilerliyor. Bir de kitabı hazırlayan öğretim uzmanı olduğu için kitap adeta hocayla muhabbet ediyormuş gibi bir tarza sahip.![]()
Sanırım dershanenin mezun grubundasın ve matematik direkt temel kavramlardan başlayıp hızla ilerlerken Mat.2 yani LYS konuları da diğer yandan ilerliyor? Dershanenin ilk günü aynı dehşeti yaşadımKGamze yazdı:Ben resmen salağım gene yapamam hoca anlatıyor hiç bir şey anlamıyorum. Anlasam da işlem yapamıyorum.Nar yazdı: Temelim 2 ay öncesine kadar benim de yoktu, hatta burada da yakınmıştım bundan. Ama bana "Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4" kitap serisini önerdiler. Şuan 3. Kitabın ortalarındayım.
Şunu söyleyebilirim ki temelim yok diyen herkesin bu seriyi çalışması gerekir. Birinci kitap temel dört işlemden (toplama-çıkarma, çarpma-bölme) başlatıyor. Sonra rasyonel işlemler, oran-orantı, üs kök vs vs adım adım ilerliyor. Bir de kitabı hazırlayan öğretim uzmanı olduğu için kitap adeta hocayla muhabbet ediyormuş gibi bir tarza sahip.![]()

Bahsettiğim kitapları en azından bi kitapçıda incelemeni öneririm. Yararı olacak eminim.
Başarılar.

Bize özel matematik sözel dersi veriliyor temelden düşün gene tık yok bende.
Arkadaşımda bu kitaptan görmüştüm ben benim için yararlı olacağına inanmıyorum ama alacağım teşekkür ediyorum.

evet labaratuar tekniği ve tarihe.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
matematik temelim çok kötüydü 1 aydır çalışıyorum ygs matematik için yapmaya başladım azimle bakınca oluyor tabi yayında önemli aktif matematik kitabını kullandım sıfırdan başyanlar için
calışacagım aksam genel matematik.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
İnternet ' den test çözerek ders çalıştım.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.