44.JPG
Merhaba.Şimdi arkadaşlar bu krediler 192 krediye dahil.Yani benim tamamlamam gereken krediler 174 olacak eğer bu krediler de dahilse.Kredi hakkında
Kredi hakkında
Merhaba.Şimdi arkadaşlar bu krediler 192 krediye dahil.Yani benim tamamlamam gereken krediler 174 olacak eğer bu krediler de dahilse.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Hiç kimse sıradan değildir
-
- Doktor
Re: Kredi hakkında
evet dahil...aldığın her kredi 18 kredinin üstüne eklenecek...ve bir gün 192 olacak 

Bu çok korkunç bir tablo Eren'im çok uzun ince bir yolun var gideceksin gündüz gece. 

İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
yol uzun ama zman kısa su gibi geçiyor 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Suyu boşa harcamamak gerekir. Fatura cebi yakıyor, sonra:)
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
-
- Yardımcı Asistan
benımde bundan farksız 30 kredim var 192 ye tamamlamak zorundayım 

aslında biraz tuhaf örgün eğitimde 7 dönem okuyup 18 kredi alması bnm 8 dönemdi ve 110 kredim vardı üstelik derslerim de iyi değil zayıfmda vardı 18 kredisi olması bana tuhaf geldi.. :/
-
- Asistan
Bu işte bir hata olmalı Örgün eğitimde 7 dönem okumuşsun ama 18 kredin var 18 kredi geldiyse derslerinde başarısız oldun demektir ve sınıfta kalman gerekir demektir 2 dönem üst üste kalırsanda okuldan atılırsın. ama heralde sen sınıf geçmişsin 1 sene açık öğretimde 2 döneme tabi olduğunu varsayarsak 4 dönem eder geri kalan 2 dönem nası oluyor onu çözemedim 

Arkadaşlar şöyle.Ben lisede 1 sene hazırlık okudum ve geçtim.Lise 1 de kaldım bir sonraki sene okul turizm otelcilik olduğu için staja gönderiyorlar okullar kapanınca ben o staja da gitmedim.Staja gitmemek sınıf ta kalmaktır bildiğim kadarıyla.Ve 2 sene kalıp tastikname verdiler ve derslerim de hiç iyi değildi yani bayağı bir zayıf vardı.
Hiç kimse sıradan değildir