mesaj gelmiş..
-
- Çırak
mesaj gelmiş..
öğrenci sayfama mesaj gelmiş, Resimin yüklü değilse kayıt olduğun yere giderek resimini yüklet yazıyor öğrenci sayfamda dolaştım ama resim falan görmedim.. öğrenci resmim sayfanın hangi bölümünde görünüyor..? siz görebiliyormusunuz resminiz öğrenci sayfanızın hangi bölümünde..? yani sayfamdan nereyi tıklıcam..?
Re: mesaj gelmiş..
Onu biz yapamayız diye biliyorum. Halk eğitim merkezine git onlar sana Webcam kamera dan fotoğrafını çekip ayarlıyorlar.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
-
- Çırak
biliyorum onlar yapıyor... ama siz öğrenci sayfanıza girdiğinizde, sağ veya sol üst köşede kendi resminizi görüyomusunuz..? gören var mı..?
- elif işlek
- Uzman Doktor
ben göremiyorum çünkü yok
galiba sol köşede eğitek yazan yazının üstünde olması lazım yani e-okul da öyleydi 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
-
- Çırak
acaba açık lisede de öyle mi..? veya resmimizin yüklenip yüklenmediğini nasıl anlıyacaz..? çünkü sınava giriş belgesi resimli olması gerekiyor yanılmıyorsam...
resmini gören varsa bilgi verebilir mi..?
resmini gören varsa bilgi verebilir mi..?
Bizim resimler yüklendiğinde öğrenci sayfamızda göremiyorduk. Sınav giriş belgemiz internette yayınlanınca orada görüyorduk. Bir değişiklik oldu mu bilmiyorum ama senin wab cam ile resmini çekmedilerse ya da senden vesikalık talep etmedilerse muhtemelen sisteme girişi yapılmamıştır. Bunu kayıt yaptırdığın yeri arayıp öğren istersen

-
- Çırak
2 tane vesikalık almışlardı, umarım girişi yapılmıştır.. yoksa son hafta sınav giriş belgesinde yoksa ve bunu son hafta öğrenince uğraşmak zor olabilir, son haftaya kalmayı istemiyorum,
öğrenci sayfamdan öğrenme imkanım olsa güzel olurdu
öğrenci sayfamdan öğrenme imkanım olsa güzel olurdu
-
- Doktor
resmi sadece sınav giriş belgesi çıktısı aldığımızda görebiliyoruz...
sistemde yüklü olsa bile biz göremiyoruz..
resmini aldıysalar yüklemişlerdir...
az kaldı sınav yerlerinin açıklanmasına zaten...
sistemde yüklü olsa bile biz göremiyoruz..
resmini aldıysalar yüklemişlerdir...
az kaldı sınav yerlerinin açıklanmasına zaten...
Evet ecucuk bir şey kaldı tam tamına 55 gün var.dersçalışankız yazdı: az kaldı sınav yerlerinin açıklanmasına zaten...

- elif işlek
- Uzman Doktor
...
sınav yerleri sınavdan bir hafta önce açıklanıyor

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Peki sınav ne zaman Ocak Ayının 19-20 günlerin de biz hangi aylardayız Kasım ayı az kalmış işte 

sınav giriş belgende görebilirsin ...
Sınavlara kayıt yaptırdığımız okullar da giriyoruz galiba.Çünkü benim Sınav Bölgesi , İrtibat Merkezi ve Diğer Bilgiler penceresinde sınav bölgesi bulunduğum şehrin merkezi olarak görülüyor.Yani okul adı felan yazılmamış.
Hiç kimse sıradan değildir
Sınava hangi okulda gireceğin şimdiden belli olmaz. Bir hafta kala öğrenirsin. Kayıt yaptırdığın okul diye bir şart yok. Ben kaç tane sınava girdim. Bazen evden uzak bir okula, bazen evden çok uzak bir okula bile verdiler.

Aynı mesaj banada gelmiş. Sistemin her yerine baktım resim falan yok. Geçen sene kayıt yenileme yaparken resmimi çekip sisteme yüklemişlerdi sınav giriş belgesinde resmim vardı. şimdi bu resim sınav giriş yerleri açıklanınca yine sistemde çıkcakmı yoksa her kayıt yenilemede tekrar mı resim çektirmemiz gerekiyor anlamadım. resmimiz çıkmazsa sistemde sınavdan bir hafta önce tahminimce girişler kapanacağı için sınava girememe durumu olmasın?