Kitapları almak zorunlu mu?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
xxakkusxx

Kitapları almak zorunlu mu?

Mesaj gönderen xxakkusxx » 20 Kas 2012, 20:33

Öncelikle kusura bakmayın belki biraz malca bir soru olabilir ya da başka bir yerde cevaplanmış olabilir ama ufak bir araştırma yapmama rağmen cevabını öğrenemedim bu sorunun, evet ya da hayır cevaplarsanız sevinirim :mrgreen:
Ders seçimimi çok öncesinden yaptım o konuda sorun yok ama illa gidip de kitaplarını almak zorunda mıyım seçtiğim derslerin geçerli olması için?

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Re: Kitapları almak zorunlu mu?

Mesaj gönderen emrah42 » 20 Kas 2012, 20:44

xxakkusxx yazdı:Öncelikle kusura bakmayın belki biraz malca bir soru olabilir ya da başka bir yerde cevaplanmış olabilir ama ufak bir araştırma yapmama rağmen cevabını öğrenemedim bu sorunun, evet ya da hayır cevaplarsanız sevinirim :mrgreen:
Ders seçimimi çok öncesinden yaptım o konuda sorun yok ama illa gidip de kitaplarını almak zorunda mıyım seçtiğim derslerin geçerli olması için?

Hayır zorunlu değilsin bir çok kişi kitap almadan internet ortamında test çözerek çalışıyor veya hiç çalışmıyor
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

xxakkusxx

Re: Kitapları almak zorunlu mu?

Mesaj gönderen xxakkusxx » 20 Kas 2012, 20:46

Cevap için teşekkürler.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön