mesaj gelmiş..

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Re: mesaj gelmiş..

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 21 Kas 2012, 19:50

Aynı mesaj banada geldi sitede resim mesim görünmüyor acaba gidip bi baktırsakmı resim felan vermiştim kayıt olurken hatta webcamden çektiler bitanede sonra sıkıntı olmasın öğrenci kartı felanda almadım ben

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 21 Kas 2012, 23:09

Ya birtek bizim burdaki liselerin aöl görevlileri mi tuhaf bilmiyorum ama lise uzak git gel olmasin diye telefonla aradim. Dedim "böyle böyle mesaj geldi, resim eklenecekmis" falan. Adam "kendiniz ekleyeceksiniz" diyor ya! "Kardesim diyorum mesajda kayit oldugunuz yere gidin" diyor. "Ha anladim bi bakalim yarin arayin" diyor. Bize mesaj gönderirken görevlileri de haberdar etseler olmuyor mu acaba. Ne yapacagimi sasirdim simdi.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

ertert
Çırak

Mesaj gönderen ertert » 22 Kas 2012, 02:14

Arkadaşlar ben bugün okula gittim ve gelen mesajı anlattım.Orada ki müdürde fotoğraf makinesi ile duvar kenarında hemen resmimi çekti.İsmimi de aldı artık kendisi halleder bilmiyorum.
Hiç kimse sıradan değildir

Ahmett12
Acemi

Mesaj gönderen Ahmett12 » 22 Kas 2012, 03:36

banada gelmiş aynı mesaj. sistemde resmim gözükmüyor ama geçen sene kayıt yenilettiğim zaman resmimi çekmişlerdi sınava girince giriş belgemde resmim vardı her kayıt yenilemede yeni resimmi çekiyorlar acaba. sınav zamanı giriş belgemiz resimsiz olursa sınava alınmama gibi bir durum olurmu acaba

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Mesaj gönderen ghost38 » 22 Kas 2012, 04:59

eğer foto olmazsa sorun olur mu acaba çünkü önce foto falan yoktu sorun olmuyordu ??
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 22 Kas 2012, 08:20

napıcaz şimdi benımde fotorafımı çekmişlerdi ama sitede gorunmuyor yınemı çektiricez şimdi

DeKaN
Uzman Doktor

Mesaj gönderen DeKaN » 22 Kas 2012, 15:52

Arkadaşlar hepinize hitaben ;AÖL üye olup daha önce vesikalık ya da webcam fotoğraf çektirdi iseniz.Sisteme yüklemişlerdir.İçinizi ferah tutun. Kendi sisteminizden fotoğrafınızı göremezsiniz zaten. Fotoğrafını görebilmeniz için Halk Eğitim Merkez Sistem Giriş şifreyi bilmen lazım. Bunu da sana söylemezler. Bak mesela sınav sonuçlarının internete yayınlanacağı gün mesela atıyorum aralık 15 halbuki sınav sonuçları 1 hafta önceden ve ya da bilemedim daha erken açıklanmış bile ama internete sistemlerimize yayınlamamışlar bu sadece halk eğitim sistem girişinde saklı aralık 15 kadar bekletiyorlar işte. Ben Temmuz da girdiğim sınav sonuçlarını internete yayınlanacağı günden 3 gün önce erken öğrendim onu da bana bir kıyak yaptılar. Samimiyetimden.

O yüzden fotoğrafın da Halk Eğitim Merkez Sisteminde saklıdır. Giriş yerleri bile şu an bellidir belki Ama şimdi söylemezler. Ocak 14-15 beklemek zorundayız.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön