Matematik matematik
Matematik matematik
Arkadaşlar ben nasipse ocak ayında liseye kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Fakat ben ortaokulu bitireli neredeyse 13 yıl oldu. Acaba matematik de zorlanır mıyım? Evde kendim çalışacam. Geçecek kadar soru çözebilir miyim evdeki çalışmalarımla 

Re: Matematik matematik
ZorLanirsin cunku bende 2 yiL ara vermek zorunda kaLinca baya bi unutuLuyor.. Ama hersey senin eLinde internet yardimiyLa veya bir dersahaneye qiderek iLerLetebiLirsin ..kripton yazdı:Arkadaşlar ben nasipse ocak ayında liseye kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Fakat ben ortaokulu bitireli neredeyse 13 yıl oldu. Acaba matematik de zorlanır mıyım? Evde kendim çalışacam. Geçecek kadar soru çözebilir miyim evdeki çalışmalarımla
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Teşekkürler cevabın için. Acaba internette hangi sitelerden faydalanabilirim 

www.aciklise.net ana sayfada dersLer ve anLatimLari var zaten oradan bakabiLirsin ..kripton yazdı:Teşekkürler cevabın için. Acaba internette hangi sitelerden faydalanabilirim
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
matematik temeli için aktif matematik kitabına bakın başlangıç için iyidir
ben muaf olarak gecmistim matematikten. kitapta pek bisey yazmıyor. konulu soru cevaplı test kitabı al onlara calıs. ve netteki kaynaklardan.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Eyvallah arkadaşlar ben bu mesajı yazalı, soruyu soralı 3 yıl olmuşozgur yazdı:ben muaf olarak gecmistim matematikten. kitapta pek bisey yazmıyor. konulu soru cevaplı test kitabı al onlara calıs. ve netteki kaynaklardan.

- kardelen198
- Uzman Doktor
Çok şükür, çok şükür.

ahahah ben de diyorum ki, 'ne iş, mezun değil miydi kripton?' sonra bi baktım 3 yıl geçmişkripton yazdı:Eyvallah arkadaşlar ben bu mesajı yazalı, soruyu soralı 3 yıl olmuşozgur yazdı:ben muaf olarak gecmistim matematikten. kitapta pek bisey yazmıyor. konulu soru cevaplı test kitabı al onlara calıs. ve netteki kaynaklardan.Hallettim matematiği şükür

ya bende aslında şaşırdım biliyormusun. heralde dedim ikinci lise okuacak kripton.
ondan öyle yazdım. pardon ya gercekten 

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Matematik ders anlatımlarını, örnek soruların videolarını buradan izleyin arkadaşlar:
http://www.konuanla.com/
http://www.konuanla.com/