Yardımm.!!!!
Yardımm.!!!!
Ben acık ögretim lisesinden geçtigimiz 1.ek sınavda mezun oldum. Buraya sormuştum 2012 ygsye girmedim ,ozaman acelen yok 2 ay bekle sonra gönderecekler dediler .Şimdi benim sayfada ''cıkma belgesi aldımı? HAYIR ''yazıyor.26 aralıkta 3.dönem mezun olanlara gçnderilecekmiş acaba benimkinide o zaman mı gönderirler eger göndermeyeceklerse cıkma belgesi nereden alınıyor ...Ve aldıktan sonra hemen diplomamı alabilirmiyim. Lütfen yardım ....
-
- Asistan
Re: Yardımm.!!!!
mezun oldun çıkma belgesi almadın heralde sen ünüversite okumayacaksın eğer öyle ise çıkma belgesi almana gerek te yok diploman eline geçer yakında yok acil lazım diyorsan ankaraya gidip alabilirsin
ynusEmr3 yazdı:Ben acık ögretim lisesinden geçtigimiz 1.ek sınavda mezun oldum. Buraya sormuştum 2012 ygsye girmedim ,ozaman acelen yok 2 ay bekle sonra gönderecekler dediler .Şimdi benim sayfada ''cıkma belgesi aldımı? HAYIR ''yazıyor.26 aralıkta 3.dönem mezun olanlara gçnderilecekmiş acaba benimkinide o zaman mı gönderirler eger göndermeyeceklerse cıkma belgesi nereden alınıyor ...Ve aldıktan sonra hemen diplomamı alabilirmiyim. Lütfen yardım ....
Arkadaşım çıkma belgesi için ya dilekçe yazacaksın ya da ankara ya gidip elden alacaksın.
Ama buna gerek yok ki.
Biz çıkma belgesi aldık aylar önce ama üniversite kayıdına lazım olduğu için aldık. Şimdi ise diplomalar basıldı Kasım ın 26 sında halkeğitime gidip diplomanı alabilirsin.
Diplomalar basılmadan önce, geçici bir süre diploma yerine kullanılabilen çıkma belgesine gerek yok artık. Diploma harcını yatır ve diplomanı al.

Tmm yani 26 sında alırsın diyorsanız ben 2013 ygs de kullanacam onada 1-2 ay var kayıtlar için bide tecil için kullanacaktım onuda cıktıktan sonra hallederim teşekkürler. benim sayfamda Çıkma Belgesi Aldı mı? : HAYIR yazdıgı için alacam mı falan nereden alacam ondan şaşırdım ..
Siz bana gene nereden ne yaparak alayım çıkma belgesini yazında 26 sında çıkmaz ise alıp öle giderim ...
Ankarada oturuyorum bide ben ..
Egitim teknolojileri ve genel müdürlügü ne gidecem heralde oraya giderken bişi götürmem gerekiyormu ???
Egitim teknolojileri ve genel müdürlügü ne gidecem heralde oraya giderken bişi götürmem gerekiyormu ???
Aşağıdaki yazı Açık Lİse nin resmi sitesinden alıntıdır. Orjinaline şu http://www.aciklise.net/linkten ulaşabilirsinynusEmr3 yazdı:Siz bana gene nereden ne yaparak alayım çıkma belgesini yazında 26 sında çıkmaz ise alıp öle giderim ...
Öğrencilerimize Duyuru!
2011-3. döneminde (30.07.2012) mezun olan öğrencilerin diplomalarının basım, imza vb. işlemleri devam etmekte olduğundan bu öğrencilere çıkma belgesi düzenlenememektedir. Bu öğrencilerimiz diplomalarını 26.11.2012 tarihinden itibaren adres illerindeki koordinatör halk eğitim merkezi müdürlüklerinden teslim alabileceklerdir.
Ayrıca çıkma belgesi için ve diploma için gereken adımlar şu linkte yazıyor
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=116
http://www.aciklise.net/ogrenci-belgeleri/acik-lise-diploma.html