Diploma Yardım
Diploma Yardım
arkadaşlar bn sisteme giriyorum DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! diye bir yazı var bu neden oluyor acaba?
Ben diploma harcını daha yatırmadım ne zaman yatırmam gerekiyor diploma geldiğin demi?
yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
Ben diploma harcını daha yatırmadım ne zaman yatırmam gerekiyor diploma geldiğin demi?
yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
Re: Diploma Yardım
inçelemede kardeş mezun olunca girersin
Ben öğrenci girişi yapabiliyorum.
Harcını pazartesi yatırıp dekont ve nüfus cüzdanın ile halkeğitime gidip diplomanı alabilirsin.
Harcını pazartesi yatırıp dekont ve nüfus cüzdanın ile halkeğitime gidip diplomanı alabilirsin.

bnm diplomanın nerde olduğu daha yazmıyor ne zaman yazacak acaba bilen var mı sisteme giremiyorum?
Açık lisenin resmi sitesine girersen orada bir açıklama yapılmış zaten. 26 kasımdan itibaren alabilirsin.

AÇIKLANDI BENDE HALA
Çıkma Belgesi Aldı mı? : HAYIR
Diploma Basıldı mı? : HAYIR
yazıyorr...
Çıkma Belgesi Aldı mı? : HAYIR
Diploma Basıldı mı? : HAYIR
yazıyorr...
açık lisenin sitesinde diplomalar yollandı diyor bn hala sisteme giremiyorum
acaba yarın diplmanın geldiği yeri öğrenebilirmiyim?
acaba yarın diplmanın geldiği yeri öğrenebilirmiyim?
- kardelen198
- Uzman Doktor
Ben de hala sisteme giriş yapamıyorum. AOL Sitesini inceledim Burada Koordinatör HEM tek bir taneymiş orayı da dün aradım, görevli bana "Diplomalarınız geldi" dedi ama benim ki de basıldı mı basılmadı mı acaba emin olamıyorum ki Sisteme giremiyorum... 

Beyler ben bugün bişiler ögrendim şimdi siz eger 2012 deki 3. sınavda mezun olduysanız gönderilmiştir sizin diplomalar ama ek sınavda falan mezun olduysanız daha basılmamıştır dedi bana kadın... ve buradaki adminlerden ek sınavda mezun olanların diplomalarının ne zaman basılacagını sormak istiyorum eger bilginiz varsa sölermisiniz...!!!