1. EK SINAVDA MEZUN OLANLARIN DİPLOMASI??
1. EK SINAVDA MEZUN OLANLARIN DİPLOMASI??
Birinci ek sınavda mezun olanların diploması hakkında bilgisi olan var mı? Diploma basıldı yazıyor. Ama arıyorum ek sınavdakilerin yok diyorlar bilgisi olan var mı?
-
- Acemi
Re: 1. EK SINAVDA MEZUN OLANLARIN DİPLOMASI??
Bende 1'nci ek sınavda mezun oldum. Şimdi baktığımda "diploma basıldı" yazıyor. Öğrenci durumunda ise, "diploma numarası almış genel lise öğrencileri" yazıyor. Alt kısımlarda da diploma no v.b. gibi bilgiler yazılmış. Sanıyorum, önümüzdeki hafta içinde diplomaları alabiliriz.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23
benimki gönderiilmiş bilginize.. hadi sizinkide gönderilmiştir inş 

benimkinde diploma üniversiteye gönderildi yazıyor bir bilgisi olan var mı bu durumdan?
Hepinizin gözü aydın o zaman... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ankara da basıldığı gibi alınıyor sanırım orda sorun yok, ama İstanbul da pek öyle değil durum. Basıldı gözüküyor ama, Halk eğitime gidiyorsun bize gelmedi 1 hafta sonra gelir diyorlar. 13-14 Aralığı bulur yine o diplamaların gelmesi bana söylenen o şekilde. İstanbul/Kadıköy halk eğitim merkezinden verilen cevap.