Sınavların açıklanma zamanı çok saçma değil mi ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
cagocan

Sınavların açıklanma zamanı çok saçma değil mi ?

Mesaj gönderen cagocan » 29 Kas 2012, 07:50

Şimdi ben ocakta sınava gireceğim ama cevaplar martta açıklanacakmış bu da neyin nesi bu adalet değil..
Neden mi dersiniz ? illaki seçilen tüm derslere çalışmıyor sonuçta herkes ve eminim ki çoğu benim gibi her sınav öncesi 4-5 derse odaklanıyordur sadece ve geçtiklerinden kurtulup geçemediklerine odaklanıyordur.. yahu ben marta kadar acaba çalıştıklarıma geçtimmi diye beklemek yerine farkında olsam geçtiklerimin daha önce ki bir vakitten ve böylece şubat'ı kara kara geçirmek yerine geçemediğim ve ayırdığım öteki derslere çalışmak için 1-1bucuk ay daha kazanmış olurum.. ama boşu boşuna kara kara ne yapacağımı bilemeden geçemediklerim yanında acaba geçtimmi diye belkide geçtiklerimede tekrar çalışacağım bunun yöntemi yok mu önceden öğreneyim gerekirse kamera götürüp cevaplarımın resmini çekeceğim internetten araştırır bakarım doğrumu diye.. umarım bu sefer de telefon-kamera vsvs yasak demezler.. :oops:

DeKaN
Uzman Doktor

Re: Sınavların açıklanma zamanı çok saçma değil mi ?

Mesaj gönderen DeKaN » 29 Kas 2012, 16:47

Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem cagocan maalesef cep telefon, bıçak, silah, füze, patriot, el bombası, döner bıçağı vb. şeyler götürmek yasak. :) :(

Aslında senin kara kara düşünmene gerek yok. Sınav olduktan sonra kitapçıklarını alıp evde yanlış doğru olduğunu kitaplarından kontrol edebilirsin mesela ben şahsım olarak kesinlikle sınav sonuçlarını beklemiyorum kendim evde hesaplamalarımı yapıyorum. Aynı evde uyguladığım sonuçlar sınav sonuçlarında da çıkıyor. Diğer bir alternatif

Sınav bitiminden 1 hafta sonra MEB sayfasında soruları ve cevap anahtarları yayınlıyorlar. Öyle de kontrol edebilirsin.
En son DeKaN tarafından 29 Kas 2012, 20:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 29 Kas 2012, 16:51

Merhaba istersen beklemeyebilirsin

Cevap anahtarına işaretlediklerini soru kitapbıgınada işaretle
soru kitapcıgının üzerine adını yaz ki sınavdan sonra alabilirsin istersen sınavdan sonra kontrol edip kaç aldığına bakarsın ben ugraşamam dersen 1 hafta sonra cevap anahtarı Aöl nin resmi sitesinden indirebilirsin ve kontrol edersin ben 6 dönemdir böyle yapıyorum tam hesapladığım gibi geliyor 1 ay beklemiyorum sanada tavsiyem soru kitapcıgını sınavdan sonra al ertesi günü kontrol edersin
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 29 Kas 2012, 17:13

evet bende aynısını yapıyorum hem öteki dönemde alacağim dersleride ordan göz geçirebiliyorum çıkan soruların nasıl oldugunu anlıyorum =SANA TAVSİYEM= sınavda kitapçığının ön yüzünü fosforlu kalemle boyarsan o kadar sınav kitapçığının içinden bulman zor olmaz :)
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 29 Kas 2012, 22:14

emrah42 yazdı:Merhaba istersen beklemeyebilirsin

Cevap anahtarına işaretlediklerini soru kitapbıgınada işaretle
soru kitapcıgının üzerine adını yaz ki sınavdan sonra alabilirsin istersen sınavdan sonra kontrol edip kaç aldığına bakarsın ben ugraşamam dersen 1 hafta sonra cevap anahtarı Aöl nin resmi sitesinden indirebilirsin ve kontrol edersin ben 6 dönemdir böyle yapıyorum tam hesapladığım gibi geliyor 1 ay beklemiyorum sanada tavsiyem soru kitapcıgını sınavdan sonra al ertesi günü kontrol edersin

Soru kitapçığını veriyolarmı sınavdan sonra ??
~ Devrim Sahte ~

DeKaN
Uzman Doktor

Mesaj gönderen DeKaN » 29 Kas 2012, 22:26

Evet birinci günün 2 oturumundan sonra bulunduğun okul çıkışında dağıtıyorlar. İkinci günün 4 oturumundan sonra dağıtıyorlar.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 29 Kas 2012, 23:25

bencede son derece saçma 15 günde açıklayabilirler sonuçları ama demekki işleri başlarından aşkın

cagocan

Mesaj gönderen cagocan » 30 Kas 2012, 00:18

sağolun yahu ne işlek bir site burası her sorunuma deva bulunuyor melek bunlar melek :D

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön