3 sene kaybım var yaşıtlarım şuan üni 2 okurken ben açık lise okuyorum bu benim canımı sıkıyor.Küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama lisede benim derse olan ilgimin yarısını veremeyen ''SÖZDE'' arkadaşlarımın hukuk mühendislik okuması benim şuan moralimi bozuyor.kendime hayatıma ilerdeki aileme çoluk cocuguma haksızlık yaptığımı anladım.93 doğumlu olduğum için askerliği tecil ettirmekle başladım.
Toplam Dönemim:10 AOL'de Okuduğum Dönem:5
Toplam Kredim:79 Alan Kredim:17
önümde askerlik sorunu var (sorun derken yanlış anlaşılmasın vatani borcum her genç türk erkeği gibi bende yapıcam) Ailemde kardeşlerimden en büyüğü ben olduğum için üniye gidemeden askere gidersem döndüğümde okuma şansım kalmaz.Sorumluluk verirler ve baba mesleği olan restourantta işletmeye geçerim ki nefret ediyorum ısınamadım o mesleğe.OKUMAK İSTİYORUM BEN.dolayısıyla 2 senem var lise bitirip üni okumak için.
Araştırma yaptım akşam lisesinde pek sıkıntı yaratmıyolarmış geçebiliyormuşsun kulak asmadan sınıfı.Şuan 79 kredim var ve akşam lisesinde lise 2 olarak görünüyorum.Amacım şu ; 144 kredi almak bu sene ve sözellerle bunu başarmayı planlıyorum sayısalla aram HİÇ AMA HİÇ YOK.Akşam lisesinde 144 kredi lise 4 e tekabül ediyor.144 kredi yaptığımda geriye sayısal derslerim kalcak açık öğretimde.Akşam lisesine geçip son senemde ders çalışmadan sayısalları geçmek istiyorum.Derslere çalışmıcagım için boş vaktim olcak ve ben diplomaya adım adım yaklaşırken bu zaman zarfında dershaneye gidip hazırlık yapıyım dıyorum lise diplomasını aldığım gibi akşam lısesınde direk uniye geçmeyi planlıyorum.En erken bunu düşündüm hem diploma puanım yüksek olucak hemde 1 taşta 2 kuş vurmuş olucam son senemde hem diplomamı yuksek puanla alcam hemde unı sınavına hazırlanmıs bı sekılde diplomamı alcam ve unıye gidicem.
akşam lisesiyle ilgili konu açtığım için özür diliyorum.uzun uzun yazdığım ve vaktinizi çaldığım için de özür diliyorum.Gerçekten napcağımı nasıl hareket etceğimi bilmiyorum ve en mantıklı ve hızlı yol olarak bunu gördüm.Başka alternatifler varmıdır Bu konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var.Sürç-ü lisan ettiysem affola Herkeze teşekkürler şimdiden.