byMRZ yazdı:krıpton ıkımız aynıyız ılk sınavı bı gorelım aklımız basımıza gelcek bız kalırken yagmur bıze atcak![]()

byMRZ yazdı:krıpton ıkımız aynıyız ılk sınavı bı gorelım aklımız basımıza gelcek bız kalırken yagmur bıze atcak![]()
Abicim lütfen tecrübelerinizi paylaşmaya devam edin yoksa bu kızları işin ciddiyetine inandıramayacağım tek başımacolin_erkan yazdı:Arkadaşlar lütfen vizeyi ciddeye alın az üniteden giricez sınava değerini bilelim ben geçen sene bilemedim siz yapmayın lütfen
Hiiiiç heveslenmeyin bu kadar çalışıyorum çalışıyorum diyorum ama nasıl bir sonuç geleceğini biliyorum..kripton yazdı:byMRZ yazdı:krıpton ıkımız aynıyız ılk sınavı bı gorelım aklımız basımıza gelcek bız kalırken yagmur bıze atcak![]()
geçtiğimiz yıllarda hiç konu çalışmayıp direk çıkmış sorulardan çalışılıp girilebiliyodu sınava ve genelde o sorular çıkıyodu,ama bu sene malesef bütün bölümler kredili sisteme geçtiği için kitaplar falan herşey değişti onun için geçmiş yıl sorularının hiç bir faydasının olmayacağını söylüyolar.Ama yinede bakmak istersen http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/ bu siteye girip tc ile oturum açıp bakabilirsin.kripton yazdı:Ben de eksiksiz aldım kitapları bölüm ilahiyat. Bu arada erkan, bana açık lisede çıkmış soruların bana çok faydası oluyordu. Geçmiş kitapçıklar ile çalışıyordum. BU bana eksik olduğum yerleri bilmem için faydalıydı. Bu aöf de ben nereden bulabilirim çıkmış soruları. Bi link vs var mı acaba