Normal mi?
sınav aşırı hızlı mı açıklanıyor tarihlerde yanlışlık mı oldu? ösym nin sitesinden baktım geçen yılda öyleymiş, nasıl bu olayı tam anlamadım ben.
LYS'den 3 gün sonra polis akademisi sınavının olması?
Re: LYS'den 3 gün sonra polis akademisi sınavının olması?
Durum gayet normal. Çünkü polislik sınavına LYS değil, YGS puanıyla giriliyor. Dolayısıyla YGS sonucu Nisan'da açıklanacak ve o puanla PMYO sınavına Haziran'da girilecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
polis akademisi pmyo sınavı yazısını görünce. akademi sınavı da birlikte yapılacak diye yorumladımemrahk yazdı:Durum gayet normal. Çünkü polislik sınavına LYS değil, YGS puanıyla giriliyor. Dolayısıyla YGS sonucu Nisan'da açıklanacak ve o puanla PMYO sınavına Haziran'da girilecek...

Pardon ben MYO olarak anlamışım. 3 gün sonra bu sınavın yapılması zor, ya bildikleri birşey var ya da bir yanlışlık var elbet çıkar ortaya...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk