Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
byMRZ
Uzman Doktor

Re: Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya

Mesaj gönderen byMRZ » 06 Oca 2013, 08:21

s.a arkadaslar oncelıkle sorular cok zor degıldı az cok yaptım ama 50 gecıcegımı dusunmuyorum :( yagmurun yuzu guluyo krıptonunda ole demekkı sızınkıler guzel gectı :) neyse yarınkı sınavda basarılar

yagmur_

Mesaj gönderen yagmur_ » 06 Oca 2013, 18:12

biraz geç oldu ama Allah hepininze zihin açıklığı versin...

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Oca 2013, 23:54

a s byMRZ benim umduğumdan daha iyi geçti ama 3 ders hakkında net bir fikrim yok. Yani inşallah geçerim diyorum ama 2-3 dersi bilmekten çok atarak (en azından mantıksal çıkarımda bulunarak, yorum yaparak attım tabi :mrgreen: ) işaretledim birçoğunu. Sonucu net kestiremiyorum. Ama sınavlara nasıl çalışmam gerektiğini öğrenmiş oldum. Hakkatten güzel bir tecrübe oldu bu ilk sınav. Kitaplara sorulara vs.. bi aşinalık kazandım. Başta öcü gibi gelmişti gözüme kitaplar ama okudukça alıştım kendilerine 8)
Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Oca 2013, 23:57

Bu arada arkadaşlar bu sonuçlar ne zaman açıklanıyor. Ben bu anadolu üniversitesinin sitesini hiç beğenmedim hiç anlaşılır gelmiyor siz gelişmeleri nereden takip ediyorsunuz.

Bu arada diğer arkadaşlar, emine, ferda, colin erkan sizin nasıl geçti sınavlar yorumlarımızı eksik etmeyelim bence çok faydalı oluyor buradan yazışmak
Resim

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 07 Oca 2013, 01:15

Kriptonun her sözü ve sorusu benim içinde geçerli. (:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 07 Oca 2013, 01:27

:) aslında ılk sınavları cok yuzeysel sormuslar cok ıcerık yoktu yanı kıtabı yuzunden tanımları calısan dahı bı 35 40 yapmıstır kolaydı genelde ıkı sınavdan bırı zor oluyomus demekkı fınallere saklamıslar soruları

ferda_efsa
Uzman

Mesaj gönderen ferda_efsa » 07 Oca 2013, 17:53

Benim kötüydü.Keşke muhasebe ve iktisata baksaymışım hep terim geldi ezberden geldi.Zerre formül yoktu murat yayınları almıştım çıkmadı bile artık gece gündüz kitaplardan özet yapıp onları çalışıcam.Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.Hukuğu öyle çalıştımki kesin dedim ham puan gelicek.100 se ğuanın tavanı yapıyorum yapıcam dedim.30 soru bekliyodum tam sınav gecesi bi site buldum 20 soru olucağını gördüm ooo dedim 20 de 20 yapıcam senmisin diyen netim 13 yada 15 varsa şükür diycem.Bana ders çalıştığınız site kitap dvd ne varsa yazın ya sizler nerden ders yaparsınız yeme içmeye zaman bulurmusunuz kitap özeti çıkartmak parmaklarınızı şişirmiyormu yaza yaza,özete vakit buluyosanız o özetlere göz atmayı ne zaman yapıyosunuz yardım yardım yardımmm !!!!!!!!

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 07 Oca 2013, 19:27

9-10 şubatta tekrar sınav varmış. o tarihe kadar 5-6 0cak sınavları açıklanır değilmi? peki şubattaki sınavda hangi derslerden sınava gireceğiz? bende ders seçme yok. sabit 1.sınıf dersleri var

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 07 Oca 2013, 20:05

cedric yazdı:9-10 şubatta tekrar sınav varmış. o tarihe kadar 5-6 0cak sınavları açıklanır değilmi? peki şubattaki sınavda hangi derslerden sınava gireceğiz? bende ders seçme yok. sabit 1.sınıf dersleri var
Tamam işte o derslerden sınava gireceksiniz.
2. dönemde ders seçimi yapabileceğiz galiba. Tam bilmiyorum ama bu dönem yapamıyoruz daha.
Ve 20 güne kadar sonuçlar açıklanırmış.

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 07 Oca 2013, 20:12

8-9 şubat sınavı için kayıt yenileme yaptıracağızmı?

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 07 Oca 2013, 22:47

9-10 Şubat (:
Bildiğim kadarıyla yaptırılmayacak.
O da diğer döneme yağılacak bir işlem.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 Oca 2013, 00:34

Yani para yatırma ve kayıt yenileme yok mu şubat için. Deneyimli arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim :)

Ferda ben sadece kitapları okudum en iyi yöntem bu galiba. Özeti sadece 2-3 dersten çıkardım. Gerisini önemli yerlerin altını çizerek çalışıcam. Aslında bu dönem kitapların hepsini okumadım. Ama sorular byMRZ ın da dediği gibi yüzeysel olduğu için biraz şanslıydım.

Ben yemek yemeye değil yapmaya bile vakit buluyorum. Yani mecburen bu tarz işlerle uğraşmak zorundayım :mrgreen:

Ama işlere çok vakit ayırdığım için bu dönem ihmal ettim tabi kitapları. Biraz derslere ağırlık verince mecburen bazı işler aksıyor tabi.
Resim

ferda_efsa
Uzman

Mesaj gönderen ferda_efsa » 08 Oca 2013, 06:24

Kripton enerjine sağlık açılayında dediği gibi.Bende bi formül buldum onu yapıyorum.Forumlarda genelde o bölümü okuyanlar toplaşıp her üniteyi bi kişi özet yapıyormuş DERS 8 ünite ise onu 8 arkadaş alıyor,diğer dersi başka 8 kişi ve herhes yaptığı özeti paylaşınca zaman tasarrufu oluyormuş.İlahiyat için bi yakınım forumlara takıl dedi.Ben bu forumdan başka bi yere üye diğilim kendim özet yapıyorum artık...Özeti ise,kitapları pdf formatında PC me indirdim ordan mini mini yerler vardıya,genelde sınavda çıktı,oraları ve dikkat yazan yerleri kopyala yapıştır yapıyorum..Her ünite 3 sayfa filan oluyor.Notları okuycam son günlerde...şimdi özetle meşkulümmm...dua ile

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 08 Oca 2013, 08:01

sorular bıde 20 soru olması ıyı oldu bence onceden 36 26 faln soruyolarmıs. herkez zordu dıyo bence mantıkla yaılabılecek sorulardı bıde krıpton ılahıyat okuyo gorumcem 6 unıteden cıkmıs ıkı uc derste dedı.ben yanlısın vardır dedım ama oylemıydı

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 Oca 2013, 20:19

byMRZ ilahiyatta ilk sınavda ilk 6 üniteye çalıştık zaten biz. Sadece bilgi teknolojilerinin ilk 4 ünitesinden sorumlu idik.
Resim

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön