suan ki durumum hala ögrencıyım ama ocakta ki sınavda eksık olan 4 kredıyle mezun olucam oyzden de ygs sınavına gırmek ıstıyorum.
Nasıl bir yol izlemem lazım arkadslar gercekten anlamış degılım...

VAR OLAN ŞİFRENLE İNTERNETTEN BAŞVURUNU KENDİN YAPABİLİRSİN.DAHA ÖNCE ÖSYM YE BAŞVURU YAPTIĞIN İÇİN.BANKAYA 40 LİRAYI YATIRDIKTAN SONRA İŞLEMİNİ YAPABİLİRSİN.murti83 yazdı:Merhaba arkadaşlar hala net bir bilgiye sahip olamadım. Geçen sene herhangi bir liseden kayıt yaptırmıştım, Ösys sınavınada girdim, barajıda geçtim fakat liseyi bitiremediğim için herhangi bir işlem yaptıramadım. Şimdi 10 kredim kaldı ve inşallah liseyi bitireceğim. Ösys başvuru için geçen seneki gibi aynı işlemlerimi yapacağım herhangi bir liseye gidip başvurmak gibi. Yoksa Ösym nin sitesinden internetten başvurumu yapabiliyormuyum. Ösym sitesine giriş şifrem ve tüm bilgilerim var. Konu hakkında lütfen yardımcı olabilir misiniz?
BAŞARILARhakaners yazdı:yarın ilk işim forumun cıktısını alıp kendım doldurucam sonrada dekont ve kimlik ile farklı bi liseye gidip basvurucam![]()
hayırlısı bakalım yarın yazarım olumsuz bişey olursa:)
Sonunda işlem tamamdır:D kayıt olucak arkadaşlara benden öneri acık lisede halen okuyorsanız eğer bunu gösteren bi belge ile gidinizmelodi yazdı:BAŞARILARhakaners yazdı:yarın ilk işim forumun cıktısını alıp kendım doldurucam sonrada dekont ve kimlik ile farklı bi liseye gidip basvurucam![]()
hayırlısı bakalım yarın yazarım olumsuz bişey olursa:)