ÖSYM 9009 YERİNE 9008 KODUNU DEĞİŞTİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGE
ÖSYM 9009 YERİNE 9008 KODUNU DEĞİŞTİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGE
BAŞVURU KILAVUZUNDA BULUNAN DİLEKÇE ÖRNEKLERİNDEN DİLEKÇENİZİ ÇIKARTIP, YANINA OKULDAN ALACAĞINIZ MÜHÜRLÜ VE İMZALI ÖĞRENİM BELGENİZLE ÖSYM YE GÖNDERİN ARKADAŞLAR.BU İŞELMİ YGS YE BAŞVURUP KODU 9009 ( YANLIŞ) YAZILANLAR İÇİN.
Re: ÖSYM 9009 YERİNE 9008 KODUNU DEĞİŞTİRMEK İÇİN GEREKLİ BE
ygs ye başvurdugumuz okuldanmı alacagiz
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
dilekçeyi ösym nin sayfasında başvuru kılavuzunda bulunan dilekçeyi çıkaracak ve dolduracaksınız.öğrenim belgenizide okuldan alacaksınız.lilas yazdı:ygs ye başvurdugumuz okuldanmı alacagiz
öğrenim belgenin imzalanmış olmasına dikkat edin.çünki bazen imzalamadan veriyorlar.lilas yazdı:ygs ye başvurdugumuz okuldanmı alacagiz
teşekkürler normal posta yoluyla degilmi e postayla degil
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
evet normal posta yoluyla gönderilecek.ösym den aldığım bilgi bu.lilas yazdı:teşekkürler normal posta yoluyla degilmi e postayla degil
arkadaşlar önemli bir nokta daha var.dilekçeyi doldururken evrak referans numarası istiyor.bu numarayı kendi ösym sayfanıza şifrenizle girip evrak referans no al bölümünden numara al yapacaksınız çıkan numarayı dilekçenizde gereken yere yazacaksınız.referans numarası olmayan dilekçeler güvenlik açısından değerlendirilmiyor.
Öğrenim belgesi dediğin kayıt yaparken Kayıt Bilgileri kağıdı verdiler o heralde. Müdür mühür basmadı benim kağıdıma sadece imza attı bi sorun olmaz umarım
zaten kağıtta doğrulama kodu falan var

HAYIR YGS BAŞVURUSUNDA BAŞVURDUĞUNUZA DAİR VERİLEN BELGE DEĞİL. OKUL ÖĞRENİM BELGESİ.YANİ ŞU ANDA AÖL DE OKUDUĞUNUZA DAİR BELGE.(MÜHÜR VE İMZA OLACAK)Lici yazdı:Öğrenim belgesi dediğin kayıt yaparken Kayıt Bilgileri kağıdı verdiler o heralde. Müdür mühür basmadı benim kağıdıma sadece imza attı bi sorun olmaz umarımzaten kağıtta doğrulama kodu falan var
Melodi ben onu nereden alıcam herhangi bir liseye gidip öğrenim belgesi mi istiycem bi de Kayıt bilgileri belgesinin altında şöyle yazıyor ''Adaylar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, ÖSYM'ye itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır''...HAYIR YGS BAŞVURUSUNDA BAŞVURDUĞUNUZA DAİR VERİLEN BELGE DEĞİL. OKUL ÖĞRENİM BELGESİ.YANİ ŞU ANDA AÖL DE OKUDUĞUNUZA DAİR BELGE.(MÜHÜR VE İMZA OLACAK)
BENİM ÖSYM DEN ALDIĞIM BİLGİ SADECE DİLEKÇE VE ÖĞRENİM BELGESİ.SİZİN DEDİĞİNİZ BELGEYİ SORDUM BEN GEREK YOK DENİLDİ.AMA YİNEDE RİSKE ATMAK İSTEMEZSENİZ FOTOKOPİSİNİ GÖNDERİN.ASLI SİZDE KALSIN O SİZE DAHA SONRA LAZIM OLABİLİR.ÖĞRENCİ DURUM BELGENİZİ YGS BAŞVURUSU YAPTIĞINIZ OKULDAN ALACAKSINIZ.Lici yazdı:Melodi ben onu nereden alıcam herhangi bir liseye gidip öğrenim belgesi mi istiycem bi de Kayıt bilgileri belgesinin altında şöyle yazıyor ''Adaylar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, ÖSYM'ye itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır''...HAYIR YGS BAŞVURUSUNDA BAŞVURDUĞUNUZA DAİR VERİLEN BELGE DEĞİL. OKUL ÖĞRENİM BELGESİ.YANİ ŞU ANDA AÖL DE OKUDUĞUNUZA DAİR BELGE.(MÜHÜR VE İMZA OLACAK)
En son melodi tarafından 07 Oca 2013, 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anladım onu da göndereyim o zaman teşekkür ederim
RİCA EDERİM.Lici yazdı:Anladım onu da göndereyim o zaman teşekkür ederim
yani bu kadar insanin duştugu duruma bak ya şimdi birde bunlarla ugraşacagiz gerizekalilar