Onaylı Diploma Örneği[Ösym Dilekçe İçin]
Onaylı Diploma Örneği[Ösym Dilekçe İçin]
Ösym'ye dilekçe yazmak için onaylı diploma örneği istiyorlar benden, acaba yakında olan bir düz liseye götürsem buna aslı gibidir kaşesi vururlar mı arkadaşlar lütfen yardım 

Re: Onaylı Diploma Örneği[Ösym Dilekçe İçin]
Bildiğim kadarıyla ya notere onaylatman gerekiyor yada Ankara Açık Lise Müdürlüğünde onaylatman gerekiyor.
Kırklareli Üniversitesi <3
YGS KAYDİ YAPTIRDIGİM OKULDADA AYNİ SORUN BAŞKASİNİN BAŞİNA GELMİŞTİ GÖREVLİ MÜDÜRE GİT ASLİ GİBİDİR DİYE ONAYLAT DEMİŞTİ
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
öğrenim bilgilerinde değişiklik yapmak için dilekeç yazmaya gerek yok mu o halde diplomanın onaylı fotokopisini okula götürsek yeter mi sizce?lilas yazdı:YGS KAYDİ YAPTIRDIGİM OKULDADA AYNİ SORUN BAŞKASİNİN BAŞİNA GELMİŞTİ GÖREVLİ MÜDÜRE GİT ASLİ GİBİDİR DİYE ONAYLAT DEMİŞTİ
dilekçe göndermelisiz dilekçenin yaninada diplomanin onayli fotokobisi olur sanirim dilekçe örneginde asli gönderilmemelidir yaziyor
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...