Onaylı Diploma Örneği[Ösym Dilekçe İçin]

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
karneos
Çırak

Onaylı Diploma Örneği[Ösym Dilekçe İçin]

Mesaj gönderen karneos » 07 Oca 2013, 09:08

Ösym'ye dilekçe yazmak için onaylı diploma örneği istiyorlar benden, acaba yakında olan bir düz liseye götürsem buna aslı gibidir kaşesi vururlar mı arkadaşlar lütfen yardım :cry:

GüListaN
Doçent

Re: Onaylı Diploma Örneği[Ösym Dilekçe İçin]

Mesaj gönderen GüListaN » 07 Oca 2013, 15:30

Bildiğim kadarıyla ya notere onaylatman gerekiyor yada Ankara Açık Lise Müdürlüğünde onaylatman gerekiyor.
Kırklareli Üniversitesi <3

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 07 Oca 2013, 23:22

YGS KAYDİ YAPTIRDIGİM OKULDADA AYNİ SORUN BAŞKASİNİN BAŞİNA GELMİŞTİ GÖREVLİ MÜDÜRE GİT ASLİ GİBİDİR DİYE ONAYLAT DEMİŞTİ
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

karneos
Çırak

Mesaj gönderen karneos » 08 Oca 2013, 02:17

lilas yazdı:YGS KAYDİ YAPTIRDIGİM OKULDADA AYNİ SORUN BAŞKASİNİN BAŞİNA GELMİŞTİ GÖREVLİ MÜDÜRE GİT ASLİ GİBİDİR DİYE ONAYLAT DEMİŞTİ
öğrenim bilgilerinde değişiklik yapmak için dilekeç yazmaya gerek yok mu o halde diplomanın onaylı fotokopisini okula götürsek yeter mi sizce?

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 08 Oca 2013, 06:07

dilekçe göndermelisiz dilekçenin yaninada diplomanin onayli fotokobisi olur sanirim dilekçe örneginde asli gönderilmemelidir yaziyor
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön