fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı?
fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı?
Merhaba arkadaşlar açıköğretim lisesi için verdiğim fotoğrafı, göz doktorunun verdiği gözlükle çekmiştim ve çektirdiğim fotoğraftanda memnun kalmamıştım ama fotoğrafcıya verdiğim para çöpe gitmesin diye fotoğrafı kayıt işlemleri için vermiştim, bugün sınav giriş belgesi almaya gittiğimde daha çok netliğini kaybetmiş bi fotoğrafla karşılaşınca kafama şu soru takıldı fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı yada öyle bir hakkım var mı?
Re: fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı?
Bunu resmi verdiğin yerle ( halkeğitim / lise ) bi konuş .Herhalde onların keyfine kalmıştır. Sonuçta onlar sisteme giriyorlar

şovalye yazdı:Merhaba arkadaşlar açıköğretim lisesi için verdiğim fotoğrafı, göz doktorunun verdiği gözlükle çekmiştim ve çektirdiğim fotoğraftanda memnun kalmamıştım ama fotoğrafcıya verdiğim para çöpe gitmesin diye fotoğrafı kayıt işlemleri için vermiştim, bugün sınav giriş belgesi almaya gittiğimde daha çok netliğini kaybetmiş bi fotoğrafla karşılaşınca kafama şu soru takıldı fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı yada öyle bir hakkım var mı?
Halk egitim merkezine gidip fotoğrafını değiştirmek istedigini söylediginde değiştirebiliyorsun. Fakat orda kendileri cekip sisteme aktarıyorlar.
ne olacakki yıllıktamı kalcak o resim için bu kadar takıldın
sadce hocalar bakıyo 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
bi sorun olmaz büyük ihtimalle. benm sınav giriş kağıtlarmdaki resmn benmle uzaktan yakından alakası yoktu
ama tc numaralar aynı isim aynı. sıkıntı olmaz.

Kırklareli Üniversitesi <3