fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
şovalye
Çırak

fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı?

Mesaj gönderen şovalye » 15 Oca 2013, 02:33

Merhaba arkadaşlar açıköğretim lisesi için verdiğim fotoğrafı, göz doktorunun verdiği gözlükle çekmiştim ve çektirdiğim fotoğraftanda memnun kalmamıştım ama fotoğrafcıya verdiğim para çöpe gitmesin diye fotoğrafı kayıt işlemleri için vermiştim, bugün sınav giriş belgesi almaya gittiğimde daha çok netliğini kaybetmiş bi fotoğrafla karşılaşınca kafama şu soru takıldı fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı yada öyle bir hakkım var mı?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı?

Mesaj gönderen kripton » 15 Oca 2013, 04:06

Bunu resmi verdiğin yerle ( halkeğitim / lise ) bi konuş .Herhalde onların keyfine kalmıştır. Sonuçta onlar sisteme giriyorlar
Resim

GDilara
Çırak

Mesaj gönderen GDilara » 15 Oca 2013, 08:24

şovalye yazdı:Merhaba arkadaşlar açıköğretim lisesi için verdiğim fotoğrafı, göz doktorunun verdiği gözlükle çekmiştim ve çektirdiğim fotoğraftanda memnun kalmamıştım ama fotoğrafcıya verdiğim para çöpe gitmesin diye fotoğrafı kayıt işlemleri için vermiştim, bugün sınav giriş belgesi almaya gittiğimde daha çok netliğini kaybetmiş bi fotoğrafla karşılaşınca kafama şu soru takıldı fotoğrafı değiştirme gibi bir şansım var mı yada öyle bir hakkım var mı?

Halk egitim merkezine gidip fotoğrafını değiştirmek istedigini söylediginde değiştirebiliyorsun. Fakat orda kendileri cekip sisteme aktarıyorlar.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 15 Oca 2013, 21:17

ne olacakki yıllıktamı kalcak o resim için bu kadar takıldın :mrgreen: sadce hocalar bakıyo :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 15 Oca 2013, 23:54

bi sorun olmaz büyük ihtimalle. benm sınav giriş kağıtlarmdaki resmn benmle uzaktan yakından alakası yoktu :D ama tc numaralar aynı isim aynı. sıkıntı olmaz.
Kırklareli Üniversitesi <3

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön