Diploma hakkında
Diploma hakkında
arkadaşlar bugün LYS parasını yatırdım mezun olduğum için yarın diplomamı alıp ÖSYS formuyla kayıt olucam.. Diplomayı almak için hangi işlemler gerekli direk halk eğitimden alabilir miyim ?
Re: Diploma hakkında
lys parası da şimdiden mi yatıyor yoksa senin parasını yatırdığın ygs mi?murdoc yazdı:arkadaşlar bugün LYS parasını yatırdım mezun olduğum için yarın diplomamı alıp ÖSYS formuyla kayıt olucam.. Diplomayı almak için hangi işlemler gerekli direk halk eğitimden alabilir miyim ?
Benim diploma halkeğitime gelmişti sen de halkeğitime gidip alabilirsin. Diplomayı almak için 10 tl diploma harcı yatırmalısın dekont ve kimliğin ile alabilirsin. Fakat daha önce çıkma belgesi aldıysan tekrar harç yatırmana gerek yok çıkma belgeni götürmen yeterli. Şu linki de oku istersen http://www.aciklise.net/ogrenci-belgeleri/acik-lise-diploma.html

ygs pardon.. hangi hesap nosu ile yatırmam gerekiyor acaba? bilginiz var mı...kripton yazdı:lys parası da şimdiden mi yatıyor yoksa senin parasını yatırdığın ygs mi?murdoc yazdı:arkadaşlar bugün LYS parasını yatırdım mezun olduğum için yarın diplomamı alıp ÖSYS formuyla kayıt olucam.. Diplomayı almak için hangi işlemler gerekli direk halk eğitimden alabilir miyim ?
Benim diploma halkeğitime gelmişti sen de halkeğitime gidip alabilirsin. Diplomayı almak için 10 tl diploma harcı yatırmalısın dekont ve kimliğin ile alabilirsin. Fakat daha önce çıkma belgesi aldıysan tekrar harç yatırmana gerek yok çıkma belgeni götürmen yeterli. Şu linki de oku istersen http://www.aciklise.net/ogrenci-belgeleri/acik-lise-diploma.html
Bu yapılan başvurular ygs başvurusu diye biliyorum da ben.
Biz diploma harcını ziraat bankası atm sine yatırmıştık. Yanına 10 lira bir de kimliğini al yeter. Bankamatikten eğitim işlemleri , diploma harcı vb.. yönlendirmeleri takip edip yatıracaksın. tc kimlik numaranı felan yazacaksın sırası ile hatırlamıyorum şimdi .
Biz diploma harcını ziraat bankası atm sine yatırmıştık. Yanına 10 lira bir de kimliğini al yeter. Bankamatikten eğitim işlemleri , diploma harcı vb.. yönlendirmeleri takip edip yatıracaksın. tc kimlik numaranı felan yazacaksın sırası ile hatırlamıyorum şimdi .