Sınav hakkında sorularım?
-
Sınav hakkında sorularım?
selam herkese yeni katıldım bende buraya ve ilk defa sınava giricem .
Ve 15 tane ders seçtim ben ama illa hepsini aynı anda vermek zorundamıyım, ve 1 tane seçtiğim derse girmesem olmazmı?
Sonra sınav bittiğinde hemen çıkabiliyoruz mu?
Ve 15 tane ders seçtim ben ama illa hepsini aynı anda vermek zorundamıyım, ve 1 tane seçtiğim derse girmesem olmazmı?
Re: Sınav hakkında sorularım?
hoşgeldin foruma önceliklefrangrance yazdı:selam herkese yeni katıldım bende buraya ve ilk defa sınava giricem .
Sınavın ilk yarım saati ve son 15 dk. sı çıkmak yasaktı bizim zamanımızda. Son kalan 2 kişi isen de çıkartmıyorlardı. Uygulama az çok yerine göre de değişebilir ama aşağı yukarı böyle.
Seçtiğin derslerin hepsini yanıtlayıp geçmen senin faydanadır. İstersen bazı derslere girmeyedebilirsin ama bu senin aleyhine bir durum. Sen en azından salla boş bırakma da bakarsın geçersin ya da muaf olma olayı var ya 3 kez sınava girip başarısız olunca muaf oluyorsun ya en azından sınava girmen buna hizmet eder. Bence girmemezlik etme.

-
kripton yazdı:hoşgeldin foruma önceliklefrangrance yazdı:selam herkese yeni katıldım bende buraya ve ilk defa sınava giricem .
Sınavın ilk yarım saati ve son 15 dk. sı çıkmak yasaktı bizim zamanımızda. Son kalan 2 kişi isen de çıkartmıyorlardı. Uygulama az çok yerine göre de değişebilir ama aşağı yukarı böyle.
Seçtiğin derslerin hepsini yanıtlayıp geçmen senin faydanadır. İstersen bazı derslere girmeyedebilirsin ama bu senin aleyhine bir durum. Sen en azından salla boş bırakma da bakarsın geçersin ya da muaf olma olayı var ya 3 kez sınava girip başarısız olunca muaf oluyorsun ya en azından sınava girmen buna hizmet eder. Bence girmemezlik etme.
teşekkür ederim'de...Ya şöyle bir sorun var edebiyat dersine 2 kere girme durumu var, biri seçmeli diğeri ortak seçmeliye girmek istemiyorum ben... ders seçim süresi öncesi değişicektim laikn giremediğm için değişim kalkmıştı..
seçmeliyede girin ne olacakkı hemen hemen ayni sorular en azindan kredisini alirsiniz malum mezuniyet için kredi şart
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
bilmiyorum şaşırdım belki girerim ofofof
Seçmeli ise şöyle yap. Onu en sona bırak baktın vakit yetiyor işaretleyiver ne olacak belki sorular kolay olur ve onun da kredisini alırsın.

-
Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
Bu sene Allah izin ederse benim lise bitiyor.. YGS girip ilahiyata geciş yapcam ....frangrance yazdı:Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
benimde fazla bilgim yok ..yaşayarak ögrencem... ögrendikce burdan bilgi veririmm...
sanırım sizin bu sene mezun olma gibi bi durum yok ???
Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM...
-
Malesef mezun olmama daha varMaVeRa yazdı:Bu sene Allah izin ederse benim lise bitiyor.. YGS girip ilahiyata geciş yapcam ....frangrance yazdı:Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
benimde fazla bilgim yok ..yaşayarak ögrencem... ögrendikce burdan bilgi veririmm...
sanırım sizin bu sene mezun olma gibi bi durum yok ???

Çok teşekkür ederim çok memnun olurum bundan..
Ben de ilk dönem 14 dersten sınava girmiştim. Bence kötü birşey değil bu. İlk başta biraz zorluyor ama her dönem azalması çok güzel zorunlu derslerin. 2. dönemde 12 ye düştü. 10 a düştü. En son sınavımda yani 8. dönemde 7 veya 8 dersten girmiştim. Zaten 3-5 dersten gire gire okul zor biter. Mezuniyet uzayabilir. Döneminiz arttıkça ders sayınız otomatik azalacaktır.frangrance yazdı:Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
Bu forumda birçok arkadaş üniversite okuyor şu anda. İnşallah size de nasip olur.Bir kaç arkadaş da ilahiyat okuyoruz. ( AÖF ) Siz örgün mü düşünüyorsunuz yoksa 2 yıllık aöf mi?
Lise daha bitmeden ( yeterli kredi ve döneme ulaşınca) ygs sınavına girebiliyorsunuz. Sonrasında da lise mezuniyetinin hemen ardından ilahiyata kayıt yaptırıyorsunuz. Siz bu forumu takip edin bizlerde hiçbirşey bilmezken her işlemi tecrübeli arkadaşlardan öğrendik. Hala da üniversite ile ilgili kafamıza takılanları paylaşıyoruz.

Ne güzel önümüzde örneklerin oldugunu bilmek ...kripton yazdı:Ben de ilk dönem 14 dersten sınava girmiştim. Bence kötü birşey değil bu. İlk başta biraz zorluyor ama her dönem azalması çok güzel zorunlu derslerin. 2. dönemde 12 ye düştü. 10 a düştü. En son sınavımda yani 8. dönemde 7 veya 8 dersten girmiştim. Zaten 3-5 dersten gire gire okul zor biter. Mezuniyet uzayabilir. Döneminiz arttıkça ders sayınız otomatik azalacaktır.frangrance yazdı:Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
Bu forumda birçok arkadaş üniversite okuyor şu anda. İnşallah size de nasip olur.Bir kaç arkadaş da ilahiyat okuyoruz. ( AÖF ) Siz örgün mü düşünüyorsunuz yoksa 2 yıllık aöf mi?
Lise daha bitmeden ( yeterli kredi ve döneme ulaşınca) ygs sınavına girebiliyorsunuz. Sonrasında da lise mezuniyetinin hemen ardından ilahiyata kayıt yaptırıyorsunuz. Siz bu forumu takip edin bizlerde hiçbirşey bilmezken her işlemi tecrübeli arkadaşlardan öğrendik. Hala da üniversite ile ilgili kafamıza takılanları paylaşıyoruz.
siz örgün müsünüz ? yoksa aöf mi ?
aöf ise eskişehirmi ? yoksa Ataturk üni. ?
ben ilahiyat (AÖF) DEN DÜŞÜNÜYORUM...
Alansız okuyorum ..
ygs ile geciş yapcam bu sene inş...
benim de bu konu hakkında sorularım var...
önceliklee 19.20 ocak sınavlarını atlatalımm ...
sonra ygs ile yogunlaşmaya başlarız..
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
şimdiden bilgileriniz için tşkler..
-
Allah Razı Olsun öncellikle hepinizden..kripton yazdı:Ben de ilk dönem 14 dersten sınava girmiştim. Bence kötü birşey değil bu. İlk başta biraz zorluyor ama her dönem azalması çok güzel zorunlu derslerin. 2. dönemde 12 ye düştü. 10 a düştü. En son sınavımda yani 8. dönemde 7 veya 8 dersten girmiştim. Zaten 3-5 dersten gire gire okul zor biter. Mezuniyet uzayabilir. Döneminiz arttıkça ders sayınız otomatik azalacaktır.frangrance yazdı:Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
3-5 ders gerçekten seçinilirse bitmez bu lise

(Amin)İnşallah ümmeti muhammed (forum ve forum dışı olanlara)..
Bir şey dicem çok cahilce olucak ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır derler,ÖRGÜN nedemek oluyor?2 yıllıkla ne ilişkisi var Örgünün?Şimdi biz açıktan okuyoruz ama ünv'demi açıktan okuycaz?Çook sorular var ama MaVeRa'nın dediği gibi şu sınalar geçse'de hele evvel allah çok iyi olucak.
Bak bu çok güzel haber verdeniz teşekkür ederim.Lise bitmeden demek peki,yeterli kredi ve dönem kaç olması lazım?
EsTAĞfirullah... Cahillik demeyelimde bilgi eksikligi diyelim..frangrance yazdı:Allah Razı Olsun öncellikle hepinizden..kripton yazdı:Ben de ilk dönem 14 dersten sınava girmiştim. Bence kötü birşey değil bu. İlk başta biraz zorluyor ama her dönem azalması çok güzel zorunlu derslerin. 2. dönemde 12 ye düştü. 10 a düştü. En son sınavımda yani 8. dönemde 7 veya 8 dersten girmiştim. Zaten 3-5 dersten gire gire okul zor biter. Mezuniyet uzayabilir. Döneminiz arttıkça ders sayınız otomatik azalacaktır.frangrance yazdı:Pekala öyle yapıyım,çok soru sorumuş gibi olucam ama;sizde mi 15 tane ders seçtiniz?(Gerçi bu hatayı bir daha yapmıcam ama) neyse birde Allah izin verirse mezun olursam ilahiyat istiyorum okumak lakin ne yapılır ne edilir pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?Şimdiden teşekkür ederim site içindeki notlarınız çok yardımcı oldu teşekkürler..
3-5 ders gerçekten seçinilirse bitmez bu lise:) ama 8-10 seçerim artık bi dahakine.
(Amin)İnşallah ümmeti muhammed (forum ve forum dışı olanlara)..
Bir şey dicem çok cahilce olucak ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır derler,ÖRGÜN nedemek oluyor?2 yıllıkla ne ilişkisi var Örgünün?Şimdi biz açıktan okuyoruz ama ünv'demi açıktan okuycaz?Çook sorular var ama MaVeRa'nın dediği gibi şu sınalar geçse'de hele evvel allah çok iyi olucak.
Bak bu çok güzel haber verdeniz teşekkür ederim.Lise bitmeden demek peki,yeterli kredi ve dönem kaç olması lazım?
AÖF acılımı uzaktan egtim... okula gitme gelme yook ..evde calısıyosun sınava giriyosun..
ÖRGÜN EGİTİM ; düzenli bir biçimde yapılan, öğrencilerin belirlenen zaman ve mekanlarda derslere katılmasının gerektiği eğitim türüdür. düzenli bi şekilde üniver. gidip geliyosunuz..
-
Bak bu çok güzel haber verdeniz teşekkür ederim.Lise bitmeden demek peki,yeterli kredi ve dönem kaç olması lazım?[/quote]
EsTAĞfirullah... Cahillik demeyelimde bilgi eksikligi diyelim..
AÖF acılımı uzaktan egtim... okula gitme gelme yook ..evde calısıyosun sınava giriyosun..
ÖRGÜN EGİTİM ; düzenli bir biçimde yapılan, öğrencilerin belirlenen zaman ve mekanlarda derslere katılmasının gerektiği eğitim türüdür. düzenli bi şekilde üniver. gidip geliyosunuz..[/quote]
Tamam o zaman örgün eğitim seçerim
EsTAĞfirullah... Cahillik demeyelimde bilgi eksikligi diyelim..
ÖRGÜN EGİTİM ; düzenli bir biçimde yapılan, öğrencilerin belirlenen zaman ve mekanlarda derslere katılmasının gerektiği eğitim türüdür. düzenli bi şekilde üniver. gidip geliyosunuz..[/quote]
Tamam o zaman örgün eğitim seçerim
-
Bir şey diyiceğim,her sınav arası kayıt yenilememi yapıyoruz? Ve az önce mezun olmak için en az 8 sene ve üzeri yazıyor?Ben anlamadım? biliyorum çok soru soruyorum ama öğrenmek için bunlar