9008 ÖSYM YE DİLEKÇE YAZACAKLAR EVRAK REFERANS NUMARASI
Re: 9008 ÖSYM YE DİLEKÇE YAZACAKLAR EVRAK REFERANS NUMARASI
3 gün bekleyip sonra kayda gitmiş olsaydıkmelodi yazdı:HALLEDİLDİ

Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM...
-
düzelttiler mi?melodi yazdı:HALLEDİLDİ
Ekranda9008 kodu duzeldi... 9009 ile kayit yapilanlar duzelmedi.. 9008 zedeler dilekceyle duzeltecekler...tornetdriver yazdı:düzelttiler mi?melodi yazdı:HALLEDİLDİ
Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
bende bu numarayı aradim düzeltilecek dilekçeye gerek yok dedilerJ3uLuT yazdı:Arkadaşlar Az Önce 4446796 nolu ösym hattını aradım sıkıntıyı söyledim birşey yapmanıza gerek yok ösym bunu otomatik halledecektir dedi. Dilekçe yığılması oLmuş. 1,5(buçuk) Ay sonra falan aday işlemlerine bakın düzeltilmemişse tekrar arayın dedi. Bu olayı düzeltmenin son günü 7 haziranmış bolca vaktimiz var yani sıkıntı etmeyin. Bir kaç arkadaşımız daha aynı numarayı arayıp aynı soruyu yöneltip alacağı cevabı bize yazabilirse güzel olur.
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
evet 9008 kodu eklendi .9009 yaptıranlarla ilgili aöl herhangi bir açıklama yapmadı.ösym ise kimine dilekçe gönderin diyor kimine gerek yok düzelteceğiz diyor.işinizi riske atmayın derim ben dilekçenizi gönderin 9009 yazılanlar.ben dilekçemi 1 hafta önce gönderdim bekliyorum bakalım ne zaman 9008 olarak değiştirecekler.
-
ösym ye dilekçe gönderirken dilekçedeki talepler kısmına ne yazacagız?