Bu sene kimler mezun olucak ?
-
- Acemi
Re: Bu sene kimler mezun olucak ?
176 kredim var, bu sınav da İşlh 16 krediyi alırsak mezunum.
2007 de kaydolmustum toplam dönem 16
Öncesinde 3 yıl da örgün eğitim aldım
Yani 2004-2005 den beri liseliyim.
:D
Şöyle bir şey var 2 senedir, bu sene mezunum kesin diyorum ama sonuç halen sınavlara giriorum.
En son YGS ve LYS den iyi puan almama rağmen mezun olamadım o yüzden tercihte yapmadım,
yani demek istediğim 90-100 kresidi olan arkadaşlar kesin biter diyerek sonra hayal krıklığına uğramamak için fazla kaptırmayınız kendinizi ve de ailenize çevrenize kesin ithamlarda bulunmayınız.
Ama benim durumumdan şöle bir ders çıkarıla bilir 8 senelik lise hayatım boyunca bitmez bu lise demedim, üstelik bi kitap açıp çalışmadım ama pes de etmedim, sonuc olarak mezun sayılırım(galiba)
2007 de kaydolmustum toplam dönem 16

Öncesinde 3 yıl da örgün eğitim aldım

Yani 2004-2005 den beri liseliyim.

Şöyle bir şey var 2 senedir, bu sene mezunum kesin diyorum ama sonuç halen sınavlara giriorum.
En son YGS ve LYS den iyi puan almama rağmen mezun olamadım o yüzden tercihte yapmadım,
yani demek istediğim 90-100 kresidi olan arkadaşlar kesin biter diyerek sonra hayal krıklığına uğramamak için fazla kaptırmayınız kendinizi ve de ailenize çevrenize kesin ithamlarda bulunmayınız.

Ama benim durumumdan şöle bir ders çıkarıla bilir 8 senelik lise hayatım boyunca bitmez bu lise demedim, üstelik bi kitap açıp çalışmadım ama pes de etmedim, sonuc olarak mezun sayılırım(galiba)

- Gelecekte Bir gün Gelecek..!
-
- Asistan
Bu Sınavdan geometri ve ingilizce 4'ü verirsem mezunum
veremezsem gazi
mayıs ayında muaf olacağı için ozaman mezun olurum eğer bu sınavda veremediysem
soru cevap anahtarı açıklansada baksam şıklara hayırlısı neyse o olsun.

-
- Çırak
110 kredim var, bu sınavdan muhtemelen 22 krediden fazla alırım. Bu sene sonunda mezuniyet garanti 

121 kredim var dönem 6 bu sinavdanda 24 kredi bekliyorum ygs başvurdum bu sene ingilizceyi verebilirsem bende mezun olacagim
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
yanlışınız var 8 tane ing. zorunlu.jir erhan yazdı:rabbim hepimizn yardimcisi olsun arkadaşlar inş. hepimiz hedeflerimize variriz ama böle saçma bi sistem varken biraz tedirgin olmuyor değilim... düşünebiliyormusunuz adamlar 6 tane zorunlu ing. dersi koymuşlar hadi koydun nie 6 tane koyuyorsun arkadaş en fazla 2-3 tane koysan anlariz ama bu 6 tanesini aklim almio şimdi dil ve anlatim olsa yada tarih olsa eyw. dicez de ing. ne alaka bu kdr zorunlu derss ?? biz okumak istiyoruz inş. bu sistem bu düzen böle saçma mevzularla set cekmez önümüzee..
Benim ingilizcem iyi oldugundan cok hoşuma gitmişti o olay
hepsinden 70 80 aldım .
112 kredi temmuzda mezun olamıcam sanırım ek sınavlara kalıcam

112 kredi temmuzda mezun olamıcam sanırım ek sınavlara kalıcam
benim kredi 191 alan genel kültür bu sınavdan 1 kredi alsam yeter
sonunda mezun