Lise 1 Tarih ile Diploma alma.?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cemil90

Lise 1 Tarih ile Diploma alma.?

Mesaj gönderen Cemil90 » 23 Oca 2013, 04:08

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.

21 ocak kayıtlarına bende kaydolucam fakat şöyle bi durum var ben liseyi normal şekilde bitirdim fakat lise 1 tarih dersinden sorumlu olarak kalmışım. bunun içinde açık liseye kaydolmam gerekiyormuş. herneyse tasdikname ve banka dekontları falan yarın kaydolmaya gidicem . fakat benim ders seçimim nasıl olacak ? Yani Lise 1 tarih 9. sınıf tarih dersi 1 olarak gozukuyordu bunun için ders seçimini nasl yapıcam ?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Lise 1 Tarih ile Diploma alma.?

Mesaj gönderen kripton » 25 Oca 2013, 15:32

Siz kayıt yaptırın belli bir süre sonra ders seçim ekranınız açılacaktır. Orada seçebileceğiniz dersler çıkar. Sizin için önemli olan yanında ortak yazan derslerdir ki bunlar zorunlu olanlardır.

Sizin öğrenci sayfanız aktif olduğunda zorunlu dersler butonunu tıklayıp zorunlu derslerinizi de görebilirsiniz.

Siz lisede sadece lise 1 in tarih dersini geçemedi iseniz o zaman muhtemelen tarih-1 ve tarih-2 derslerini seçip sınava girmeniz lazım.

Açık lisede;

1. ve 2. dönem lise 1
3. ve 4. dönem lise 2
5. ve 6. dönem lise 3
7. ve 8. dönem lise 4

şeklinde. Yani lise 1 tarihi 1 ve 2 oluyor.
Resim

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 25 Oca 2013, 22:17

başka süprizlere de hazırlıklı olun derim...ingilizce 8 e kadar zorunlu oldu , bu karşınıza çıkabilir.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 27 Oca 2013, 02:49

Tabi siz liseyi kaç yılında okudunuz bilmem ama 2-3 yıl kadar önce lise 1 geometrisi de zorunlu ders oldu. Geçiş yaptığınızda zorunlu ders ekranınızda yazar hepsi. İngilizce 8 e kadar alansız okuyanlar için zorunlu derstir. Artık alanlar da kalktı. Size alanlı okuma hakkı tanırlar mı onu da bilemiyoruz tabi. Alanlı okuyanlara ingilizce 4 e kadar zorunlu
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön